A Ricoh továbbra is tartja vezető helyét a Gartner menedzselt nyomtatási szolgáltatások 2013-as globális jelentése alapján

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh továbbra is tartja vezető helyét a Gartner menedzselt nyomtatási szolgáltatások 2013-as globális jelentése alapján

Budapest, 2013. november 27. — A Ricoh bejelentette, hogy negyedik alkalommal is a vezető négyek közé került a Gartner listáján a menedzselt nyomtatási szolgáltatások területén.1 A Ricoh menedzselt dokumentumszolgáltatása a piacvezető hardver- és szoftvertechnológiákon, valamint a dokumentumkezeléssel és az informatikai megoldásokkal kapcsolatos szolgáltatásokon alapszik. Ezen szolgáltatások mind a nyomtatott, mind pedig az elektronikus információ kezelésének üzleti gyakorlatára helyezi a hangsúlyt. A Ricoh menedzselt dokumentumszolgáltatása az ügyfelek üzletileg kritikus folyamataihoz, az ehhez kapcsolódó tevékenységekhez és az erőforrásokhoz nyújt támogatást, melynek eredménye a költséghatékonyság és az alkalmazottak termelékenységének növelése. A megfelelő információ megfelelő időben és formában történő megosztása által a Ricoh az ügyfelekkel együttműködve optimalizálja a dokumentum- és információs folyamatokat az új üzleti lehetőségek maximális kihasználása érdekében.

“Újra és újra bebizonyítjuk, hogy a menedzselt dokumentumszolgáltatások nem csupán a dokumentumkezelés hatékonyságát növelik, hanem a vállalatok ügyfeleinek nyújtott szolgáltatások javítását és a piaci versenyképességük növelését is elősegítik.” – nyilatkozta Yoshi Sasaki, a Ricoh Company Ltd. üzleti szolgáltatások központjának vezérigazgatója. “Manapság a vállalatoknak menedzselt dokumentumszolgáltatásokra egyre jobban szükségük van azért, hogy alkalmazkodhassanak az új mobil technológiák által diktált piaci versenyhez, valamint, hogy fenntarthassák a munkaerő produktivitását. A Ricoh élen jár ezen változások követésében, és vezető pozíciójának megtartásával az ügyfelek számára hasznos tudást és tapasztalatot tud átadni sikerük elősegítése érdekében.”

A Ricoh egyedülálló módon felkészült arra, hogy az ügyfelek átfogó stratégiával fejlesszék dokumentumfolyamataikat a költségek csökkentése és a bevételek potenciális növelése érdekében a menedzselt dokumentumszolgáltatások nyújtotta lehetőségek kihasználásával. Egy már jól bevált módszerrel (megértés, fejlesztés átalakítás, irányítás és optimalizálás) górcső alá veszi a szervezetek kulcsfontosságú folyamatait, majd a szolgáltatásokhoz igazítja azokat, melyekkel az ügyfelek mérhető és fenntartható üzleti eredményeket érhetnek el. A Ricoh ezernyi gyakorlati tapasztalat révén szerzett tudása szintén lehetőséget teremt a legnagyobb üzleti vállalkozások mélyebb megismerésére, a ma leginkább elterjedt vállalati környezetekben, mint például a kiadások csökkentése, a környezeti fenntarthatóság, az információbiztonság és az irányítás, az üzleti folyamatok hatékonysága, a szervezeti változás kezelése, az iWorker termelékenysége, az információáramlás optimalizálása, valamint a stratégiai infrastruktúra. Ezek az értékes ismeretek elősegítik a folyamat első lépésének (megértés) felgyorsítását, így az ügyfelek is gyorsabban elkezdhetik a fejlesztés fázisát, ami az előnyök mielőbbi kiaknázását eredményezi.

A Ricoh-t nemrégiben ugyancsak a Gartner Inc. nyilvántartása alapján a menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS) globális vezetői közé sorolta a 2013-as IDC MarketScape jelentése (Worldwide Managed Print and Document Services 2013 Hardcopy Vendor Analysis).2 Az IDC jelentésén kívül, a Gartner a Ricoh-t a világ három legjobb vállalata közé sorolta 2013-ban (“Competitive Landscape: Managed Print Services, Worldwide for it’s estimated worldwide direct MPS revenue.”).3 A Ricoh vezető helyre került a “The Forrester Wave™: Managed Print Services, Q2 2012” jelentésében is.4 A Forrester a lehető legmagasabb pontszámot adta a Ricoh-nak a menedzselt dokumentumszolgáltatások (MDS) programjáért, a “technology and solution ownership,” “enterprise print support,” valamint a “MPS market experience.” kategóriákban. Ez év elején pedig a Quocirca a “Managed Print Services (MPS) Landscape, 2013.” című jelentésében is piacvezetőnek ismerte el a Ricoh-t.5

A Ricoh menedzselt dokumentumszolgáltatásiról további részleteket itt találhat (ingyenes információk, tanulmányok, videók): Ricoh Global MDS.

1 Gartner, Inc., “Magic Quadrant for Managed Print Services, Worldwide”, Ken Weilerstein, Sharon McNee, Elizabeth Kim, October 21, 2013 
2 “IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services 2013 Hardcopy Vendor Analysis,” Doc # 242217 July 2013. 
3 Gartner Inc., “Competitive Landscape: Managed Print Services, Worldwide, 2013” Elizabeth Kim, Ken Weilerstein, October 21 2013 
4 “The Forrester Wave™: Managed Print Services, Q2 2012," by Craig Le Clair with Alex Cullen and Mackenzie Cahill. 
5 May 2013, Quocirca, “Managed Print Services (MPS) Landscape, 2013, Louella Fernandes, Clive Longbottom

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2013. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 924 milliárd japán Jen volt (körülbelül 20 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére