A Ricoh a 20%-os világpiaci részesedésével a Gartner ranglistáján

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh a 20%-os világpiaci részesedésével a Gartner ranglistáján

improving-document-processesBudapest, 2013. február 15. — A Ricoh Europe bejelentette, hogy a Gartner Inc. a Ricoh-t a menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS) nyújtójaként a világ legjobb 10 vállalata közé sorolta a 2011. év bevételei alapján (a menedzselt nyomtatási szolgáltatások 2012. december 30-i globális jelentése szerint). A Ricoh ezt az olyan koncentrált szolgáltatási stratégiája eredményeként értékeli, mellyel az ügyfelek legfontosabb üzleti kihívásaira reflektál.

“Hisszük, hogy kiemelkedő besorolásunk a 2011 januárjában közzétett jövőbeni elképzelésünket hűen tükrözi, mely a stratégiailag kulcsfontosságúnak tartott szolgáltatás alapú üzleti modell irányába való gyors elmozdulásunkról szólt, amit 300 millió dolláros befektetéssel támasztottunk alá.” – nyilatkozta Sergio Kato, a Global Marketing Group/Services Business Center helyettes vezérigazgatója. „Egyenesen tartunk célunk felé, hogy beteljesítsük küldetésünket és folytassuk ügyfeleink információ-kezelésének optimalizációját, s ezek üzleti irányultságú elmozdulását, valamint az információ eljuttatását a megfelelő emberekhez, a megfelelő időben. Elsődleges szempont ügyfeleink sikereinek elősegítése.” – tette hozzá Sergio Kato.

A Ricoh a Menedzselt dokumentum-szolgáltatások (MDS) programján keresztül menedzselt nyomtatási szolgáltatást biztosít globális megközelítéssel kiegészítve, az ügyfelek egyedi igényeit és a szervezeten belüli információáramlást figyelembe véve.

A Ricoh oly módon segíti az üzleti vállalkozásokat céljainak elérésében, hogy az aktuális környezeti adottságok felmérése után megtervezi és megvalósítja a legjobb gyakorlati megoldásokat. Ezután a Ricoh folyamatosan fejleszti a megoldásokat a saját globális, felhőalapú menedzsment eszközével, a RICOH Global Clariti-val, amivel nyomon követheti a globális információ infrastruktúrájának végrehajtását, és optimalizálhatja az üzleti eredményeket. A Ricoh alkalmazza az egyik legnagyobb direkt kereskedelmi és szerviz szervezetet az iparban, lefedve a különböző méretű vállalkozásokat – globális és nemzeti szinttől, a regionális és a helyi, közép piaci elszámolású szintekig.

A Ricoh menedzselt dokumentum-szolgáltatások (MDS) stratégiájáról további részletek ezen az oldalon találhatók: www.ricoh.hu/services-solutions/mds/.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére