Újabb cél, újabb kihívás – költözik a Ricoh Hungary Kft.

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Újabb cél, újabb kihívás – költözik a Ricoh Hungary Kft.

Budapest, 2013. június 17. — A napjainkra felgyorsult üzleti életben fontos kérdés, hogy a vállalatok alkalmazottai milyen időbeosztással és milyen munkamódszerekkel fognak dolgozni a jövőben, üzletmenetük során milyen technológiákra lesz szükségük, illetve honnan kapják az információikat és hogyan végzik a munkájukat.

A Ricoh – mint a problémákra választ adó megoldás szállító vállalata – elkötelezettsége keretében vizsgálja, hogy a felmerülő igényeket miként tudja kiszolgálni a technológia rendelkezésre állásával, a munkahely kialakításával és az alkalmazások/menedzsment fejlődésével kapcsolatban. A hitelesség ékes bizonyítéka, ha ezt a vállalat saját maga is átéli, ami egyben a munka új világának értelmezését is jelenti; célja a munka új stílusának képviselete: a tudásra alapuló munkavégzés, a Ricoh Hungary Kft.-ben a jövőben helytől független lesz megvalósítva – legyen az belvárosi kávézóból, decentralizált irodaépületekből, otthonról, stb..

A Ricoh Hungary Kft. ezen megközelítését „NWOW”, azaz – a „New World Of Work” – „A Munka Új Világa” projektcímen könyvelte el, melynek értelmében első lépésként az irodahelységének az átköltöztetése mellett döntött. Az új irodaépület kiválasztása során számos alternatív helyszínt vizsgált meg a vállalat, a választás végül a Terrapark Kft. által kínált irodahelységre esett. A Ricoh az elbírálás alatt olyan szigorú követelményeket támasztott, mint nagyobb költséghatékonyság elérése a minőség színvonalának növekedése mellett, illetve a Ricoh fenntarthatósági, környezetvédelmi törekvések teljesülése, és a vállalat alkalmazottainak nagyobb mértékű motiválása az új irodaépület által.

A „Munka Új Világában” megvalósuló budaörsi Ricoh iroda izgalmas, irányadó és egyedülálló kíván lenni. A „Munka Új Világával” a Ricoh stratégiai tanácsadó megközelítésére alapozva, egy hosszú távú képet kíván nyújtani ügyfeleinek, egyrészről az IT- és dokumentumszolgáltatások, másrészről pedig a jövőbeli munkavállalók szükségleteik kielégítése terén.

A vállalat terve szerint az átalakulási folyamat a „Munka Új Világába” 3 évig fog tartani, a Ricoh Hungary Kft. Budaörsre való kiköltözése ezen az úton mérföldkőnek számít.

2013. július 1-től érvényes elérhetőségeink:

  • cím: 2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 14.,

  • központi telefonszám: 23-806-800,

  • központi faxszám: 23-806-801.

A Ricoh Hungary Kft. alkalmazottai képzelőerejük munkára fogásával olyan új termékeket és szolgáltatásokat tudnak alkotni, amelyek megváltoztatják az emberek élet- és munkakörülményeit.

A változás motorja a képzelőerő. Ez a Ricoh márka filozófiája.

Azok számára, akik szeretnék átalakítani cégüket és kihasználni az őket körülvevők kollektív tudásában és képzelőerejében rejlő lehetőségeket, a megoldás egyszerű: imagine. change.

Ez a Ricoh márka lényege.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2013. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 924 milliárd japán Jen volt (körülbelül 20 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére