A Ricoh Electronic Devices Company mostantól rendelkezik az ISO/TS16949 tanúsítvánnyal és kiterjeszti működését az autóipari szektorra

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh Electronic Devices Company mostantól rendelkezik az ISO/TS16949 tanúsítvánnyal és kiterjeszti működését az autóipari szektorra

LSI2Budapest, 2013. szeptember 19. — A Ricoh Europe (Netherlands) B.V. félvezető támogató központja bejelentette, hogy anyavállalata, a Ricoh Electronic Devices Company Japánban megszerezte a rangos gépjárműipari ISO/TS16949 tanúsítványt. A Ricoh Electronic Devices Company számos auditon megfelelve kapta meg a tanúsítványt, mellyel az autóipari elektronikai eszközök gyártói elfogadták üzleti partnerként a vállalatot.

A Ricoh az utóbbi években kifejlesztett félvezető termékportfólióját kifejezetten az autóipari piacra szánja. Ez a portfólió olyan energiavezérlő eszközöket foglal magába, mint a feszültség stabilizátorok, DCDC átalakítók, feszültségérzékelők, Watchdog timer-ek és USB védő kapcsolók. Ahhoz, hogy ezek a termékek megfeleljenek az autóipari szabványoknak, masszívaknak, megbízhatóaknak, és alacsony fogyasztásúaknak kell lenniük. Továbbá a termékeknek ellen kell állniuk a környezeti és elektronikai hatásoknak is. A Ricoh az ügyfél számára szükséges specifikációk alapján három minőségi kategóriába sorolja az autóipari termékeket: 

1. kategória: biztonságilag kritikus autóipari alkalmazás, mint az ABS, légzsák és motorvezérlés,
2. kategória: általános autóipari alkalmazás, mint például a kulcs nélküli zárrendszerek, biztonsági rendszerek és klímavezérlés,
3. kategória: autóipari kiegészítők, mint az autórádió, műholdas navigáció és szórakoztató elektronika.

A termékek túlnyomó többsége jelenleg az autóipari AEC-Q100 szabvány alapján vannak tesztelve.

Az autóipari termékeinkkel kapcsolatos információkat hamarosan megtalálhatja a www.ricoh.com/LSI weboldalon, illetve a 2013-as Autóelektronikai Termékkatalógusunk is letölthető. 

 

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2013. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 924 milliárd japán Jen volt (körülbelül 20 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére