A Ricoh Pro C901 és a Pro C901S Graphics Arts + megnyerte „A legjobb vágott papíros nyomtató” díjat

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh Pro C901 és a Pro C901S Graphics Arts + megnyerte „A legjobb vágott papíros nyomtató” díjat

EDP AwardBudapest, 2013. július 8. — A Ricoh Pro C901 és a Pro C901S Graphics Arts + digital presses a ‘Best Production Cut-sheet Printers – Light Production’ kategória győztese lett a június 26-án megtartott FESPA londoni rendezvényén, a hetedik European Digital Press Association (EDP) Awards elnevezésű versenyben.

A rangos EDP Awards azokat a leginnovatívabb nyomtatókat, utómunkálatokat végző berendezéseket, szoftvereket és fogyóeszközöket díjazta, amelyek a nyomdaiparon belül 2012./2013. évben bevezetésre kerültek. A Technikai Bizottság a szigorú irányelvek betartása mellett javaslatot tesz az EDP tagjai számára, akik végső jóváhagyásukat adják a díjakhoz. Az EDP Award, mint minőségi védjegy és valódi innováció, Európa-szerte tekintélyes elismerésnek számít.

„Amire igazán büszkék vagyunk a Ricoh-nál, az a kereskedelmi nyomtatás portfóliójának innovatív funkciói, valamint a nagy teljesítmény és tartósság, ezért nagyszerű érzés a független szakértők által elbírált, a kategória legnagyobb elismeréseként kapott díj. Továbbra is azon dolgozunk, hogy díjnyertes megoldásokat nyújtsunk a kereskedelmi nyomdák számára, melyek segítségével jövőbe mutató és értéknövelő módon szolgálhatják ügyfeleiket” állt Peter Williams ügyvezető alelnök, a Production Printing Business Group európai vezetője nyilatkozatában.

A Ricoh Pro C901 és a Pro C901S Graphic Arts + digital presses kereskedelmi és vállalati nyomtatók nagyobb termelékenységet, rugalmasságot, valamint jobb minőséget és profitabilitást nyújtanak, s az előző modellekhez képest 20%-kal hosszabb életciklussal rendelkeznek, havi 700.000 nyomat terhelhetőség mellett. A hasznos működési időt növelik a nagyobb méretű festéktartályok, melyek kevesebb cserét igényelnek. A hordozók maximális 350gsm értékű beállításai alapkiépítésben érhetők el ennél a két modellnél – a folyamatosan frissülő médiakönyvtárral együtt – a választási lehetőségek kibővítése érdekében.

Ricoh Pro C901 and Pro C901S Graphics Arts + digital presses modellek egy úgynevezett HyperRIP-pel rendelkeznek, amivel a teljesítmény növelése érdekében több oldalkezelő feladat is elvégezhető. E digitális nyomdagépek az Xobjects caching funkcióval az Xobjects tartalmú PDF fájlokat olyan sebességgel képesek nyomtatni, mint azelőtt csak a VDP formátumoknál volt elérhető. Ezenkívül inline feladatszerkesztő és előre beállított gyorsgomb lehetőségeket is kínálnak. Ez utóbbi egy olyan hatékonyságnövelő funkció, amivel a különböző feladatokhoz előre definiálhatja a virtuális nyomtatóknál használt beállításokat és a feladatlistában található gyorsválasztó mappákat.

Ez a rendszer is része a Ricoh ”zöld” kezdeményeseinek, melyekkel elősegíti a fenntarthatóságot az újrahasznosítás és a CO2 kibocsájtás csökkentése által (Ricoh’s Carbon Balanced Printing Programme).
A Pro C901 and Pro C901S Graphics Arts + színes digitális termékrendszerekről, valamint a Ricoh nyomdai berendezéseiről további információt itt talál: www.ricoh.hu

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2013. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 924 milliárd japán Jen volt (körülbelül 20 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére