A Ricoh megnyerte a Managed Print Services Association 2013-as Leadership díját

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh megnyerte a Managed Print Services Association 2013-as Leadership díját

MPSABudapest, 2013. augusztus 2. — A Ricoh bejelentette, hogy elnyerte a Managed Print Services Association (MPSA) 2013-as Leadership díját a Menedzselt nyomtatási szolgáltatások iparágának „Direct Managed Print Services Plus” szolgáltatásáért.

Az MPSA szerint a „Direct Managed Print Services Plus” szolgáltató egy olyan szervezet, amely olyan alap menedzselt nyomtatási szolgáltatásokat értékesít, amelyek közvetve vagy közvetlenül egy gyártó tulajdonában vannak és dokumentummenedzsmenttel, dokumentum munkafolyamatokkal és/vagy üzleti dokumentumfolyamatokkal kapcsolatos további szolgáltatásokat kínálnak. A díjat a Ricoh-nak a CompTIA’s ChannelCon eseményen adták át július 30-án Orlando városban, Florida államban.

A Ricoh a világ minden részéről beérkező alkalmazások közül került kiválasztásra. “A verseny ebben a kategóriában szorosabb volt, mint eddig bármikor, így a döntőbíráknak különösen nehéz dolguk volt” – nyilatkozta Kevin DeYoung, a Managed Print Services Association alelnöke. “Ezért különösen nagy megtiszteltetés ebben a kategóriában elsőnek lenni. A Ricoh különösen büszke lehet arra, ahogyan megkülönböztette magát a kategória többi résztvevőjétől.”

A Ricoh MDS az információk digitalizálásával, a munkafolyamatok korszerűsítésével számos növekvő vállalatnak segít, hogy gyorsabban tudják eljuttatni az információt a megfelelő embereknek a megfelelő időben.

“Megtisztelő számunkra, hogy méltónak talált minket az MPSA erre a díjra, különösen, ha figyelembe vesszük a kategória erős mezőnyét és a folyamatosan növekvő követelményeket” – állt Sergio Kato, a Ricoh Company, Ltd. vezérigazgató helyettese, a Global Marketing Group társigazgatója nyilatkozatában. “Keményen dolgozunk, hogy az innováció határait egyre messzebbre toljuk ki, és a közben megszerzett információkkal minél hatékonyabban segítsük ügyfeleinket. Ezért különösen örömteli, ha egy nagyra becsült szervezet, mint az MPSA elismeri erőfeszítéseinket.”

A „Direct Managed Service Plus” szolgáltató kategória kritériumai a következők voltak: alapvető képességek (javaslattétel és problémamegoldás mértéke); esettanulmány (részletes legjobb gyakorlat és ügyfélvisszajelzés); és megkülönböztetés.

A Ricoh Menedzselt Nyomtatási Szolgáltatások (MDS) területén globálisan is vezető pozícióban van az új “IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services 2013 Hardcopy Vendor Analysis”1 jelentés szerint. Az IDC jelentése mellet a Gartner a „Vezető kvadránsba” pozícionálta a Ricoh-t az éves “Magic Quadrant: Managed Print Services Worldwide”2 jelentésében, valamint a globális top háromba helyezte a Ricoh-t a 2012-es “Competitive Landscape: Managed Print Services, Worldwide”3 jelentésben. A Ricoh piacvezetőként került megnevezésre a “The Forrester Wave™: Managed Print Services, Q2 2012”4 jelentésben is. A Forrester a lehető legmagasabb pontszámot adta a Ricoh-nak és a Menedzselt Dokumentum Szolgáltatásának (MDS) a „technológia és megoldások”, a „vállalati nyomtatás támogatás” és az „MPS piaci tapasztalat” kategóriákban. Valamint a Quocirca5 nemrég megjelent „Managed Print Services (MPS) Landscape, 2013” jelentése is piacvezetőként nevezte meg a Ricoh-t.

A Ricoh MDS stratégiájával és szolgáltatási portfóliójával kapcsolatos további információkért kérem, keresse fel a http://mds.ricoh.com/ weboldalt.

 

1 “IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services 2013 Hardcopy Vendor Analysis,” Doc # 242217 July 2013. 
2 Gartner, Inc., Magic Quadrant for Managed Print Services, Worldwide, Ken Weilerstein, Cecile Drew, Yulan Li, October 24, 2012. 
3 "Competitive Landscape: Managed Print Services, Worldwide" December 31 2012, Gartner Inc., Ken Weilerstein, Cecile Drew, Yulan Li, Tomoko Mitani, Lai-ling Lam, Elizabeth Kim, Amrita Choudhury. 
4 “The Forrester Wave™: Managed Print Services, Q2 2012", Craig Le Clair with Alex Cullen és Mackenzie Cahill. 
5 Quocirca, “Managed Print Services (MPS) Landscape, 2013", Louella Fernandes, Clive Longbottom, May 2013 
 

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2013. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 924 milliárd japán Jen volt (körülbelül 20 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

A Managed Print Services Association-ról (MPSA) 

lAz MPSA oktatásokat, kutatásokat és legjobb gyakorlatokat biztosít, hogy segítsen a szervezeteknek aktívan menedzselni és optimalizálni dokumentum kimeneti eszközeiket és a kapcsolódó üzleti folyamatokat. Az MPSA az egyetlen nemzetközi, független és nonprofit MPS szervezet, amely felöleli az iparág összes résztvevőjét egy együttműködésen alapuló környezetbe. További információért látogassa meg a http://www.yourmpsa.org/about weboldalt.

 

 

Oldal tetejére