A Ricoh Europe a legjobb elismerésben részesült az üzleti átalakítási tevékenységéért

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh Europe a legjobb elismerésben részesült az üzleti átalakítási tevékenységéért

Budapest, 2013. november 25. — A Ricoh Europe informatikai és pénzügyi vezetője, Ian Winham megnyerte az Oracle Excellence Award pénzügyi díját — Európa, Közel-Kelet és Afrika (EMEA) régióban. E rangos díj nyerteseinek kiválasztása a jelöltek átalakítási programjának erőteljességét, s ezek megvalósítását veszi alapul, valamint az irányításuk alatt végbemenő pozitív szervezeti változásokat az Oracle technológiák felhasználásával. A díjjal elismerték Winham és csoportjának a Ricoh Europe üzleti és pénzügyi átalakításában betöltött jelentős szerepét, mely a standardizált folyamatok, adatok és rendszerek irányába történő üzleti lépést érzékelteti. Ezek lehetővé teszik a Ricoh Europe számára, hogy ügyfeleinek még jobb szolgáltatásokat nyújtson minden területen.

Az erőfeszítések eredményeként a Ricoh Europe ügyfelei a legmagasabb színvonalú szolgáltatásban részesülnek helyi és globális szinten egyaránt, a belső szervezet pedig előnyt kovácsol a pontos és megbízható adatok egyidejű hozzáféréséből. Az átalakulás egyik részeként a Ricoh informatikai műveleteket az EMEA régión átívelően integrálták a Ricoh Private Cloud rendszerébe. A Ricoh Private Cloud bevezetése több mint ezer szerverrel való csökkentést eredményezett az EMEA régióban, mely 16,8 ezer tonna CO2 kibocsátást jelentett (ez kb. 3.350 autó kibocsátásával egyenértékű). Ez a csökkentés tovább folytatódik a belső projektek és ügyfélszolgálatok Ricoh Private Cloud rendszerbe történő integrálásával.

“Szerencsések vagyunk, mivel a még hatékonyabb és üzletorientáltabb infrastruktúra létrehozására specializálódtunk ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva, miközben a lehető legminimálisabbra csökkentettük a környezetkárosító hatásokat, így szakértelmünket szervezetünk hasonló projektjeinek kezelésére összpontosíthatjuk. Nagy örömünkre szolgál az Oracle díja átalakulásunk gyakorlati megvalósításának elismeréseként, melynek előnyeit ügyfeleink is élvezhetik” – állt Winham nyilatkozatában.

A Ricoh pénzügyi és technológiai platformja egy központosított ERP platform, mely az Oracle termékcsomagjára épül. Ezen eszközök lehetővé teszik egy skálázható, rugalmas és agilis platform létrehozását. Ez magában foglalja a back office és front office folyamatok, az adatok meghatározásának, valamint az irányítás és a műszaki architektúra támogatását.

 

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2013. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 924 milliárd japán Jen volt (körülbelül 20 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére