A Ricoh folytatja piacvezető pozíciójának építését a menedzselt nyomtatási szolgáltatások területén

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh folytatja piacvezető pozíciójának építését a menedzselt nyomtatási szolgáltatások területén

Budapest, 2013. május 24. — A Ricoh továbbra is globális piacvezető – áll a főbb elemző vállalatok 2012-es multifunkcionális berendezések piacára vonatkozó jelentésében. A Quocirca legfrissebb elemzése szerint is globális piacvezető a Ricoh, mely felmérés a “Managed Print Services (MPS) Landscape, 2013” címmel jelent meg. A jelentés szerint “a Ricoh jelentős üzleti értéket képvisel a nagyvállalatok multifunkcionális berendezésekkel való ellátásával – mind az irodai, mind pedig a nyomdai környezetekben.”

Az angliai székhelyű Quocirca úgy jellemzi a piacvezetőket, mint akiket “megkülönböztet erősségük és széleskörű globális jelenlétük, valamint priorizálják erőfeszítéseiket és befektetéseiket annak érdekében, hogy nyerni tudjanak ezen a szoros versenyt diktáló piacon.” A jelentés megvizsgálja a multifunkcionális berendezések versenyképes területeit, és megvitatja a piac főbb hajtóerőit és trendjeit, amelyek meghatározzák az MPS jövőbeni helyzetét.

Miközben sok MPS ajánlat szorosan az eszközökre és a nyomtatás menedzselésére fókuszál, a Ricoh multifunkcionális berendezéseit a Ricoh Managed Document Services™ (Ricoh menedzselt dokumentum-szolgáltatások) részeként szállítja. A Ricoh menedzselt dokumentum-szolgáltatása holisztikus, öt-szakaszos adaptív modellt alkalmaz. Ez a megközelítés egy egyedülálló és összetett MDS megoldást jelent minden ügyfél számára. Egy olyan megoldást, amely az összes üzleti információs területet figyelembe veszi, beleértve a bejövő (beszerzés), feldolgozás (munkafolyamat) és kimeneti (forgalmazás) szakaszait akár papír alapú, akár elektronikus a munkavégzés. A Ricoh segíti az iWorker munkatársak támogatását — akár az irodában, akár mobil vagy virtuális formában — a megfelelő információval a megfelelő időben a megfelelő formában, kitűzve célul az optimális üzleti döntések elérését.

Egyre több szervezet dolgozik a teljesítmények javításán az információk digitalizálásával, az akadálytalan munkafolyamatokkal, valamint a megfelelő információk sokkal gyorsabb továbbításával a megfelelő emberekhez, a megfelelő időben. A Ricoh menedzselt dokumentum-szolgáltatásaival elősegíti a konkrét célok elérését az innovatív, egyénre szabott megoldásokon keresztül, amik magukban foglalják az emberek, a folyamatok és a technológia gondos felügyeletét.

A Quocirca jelentésén kívül a Gartner a Ricoh-t a “vezető négyek” közé sorolta az éves “Magic Quadrant: Managed Print Services Worldwide"1 jelentésében, és a világ legjobb három cége közé sorolta a 2012-es “Competitive Landscape: Managed Print Services, Worldwide"2 kategóriában. A Ricoh-t szintén vezető helyre sorolták a “The Forrester Wave™: Managed Print Services, Q2 2012”3 jelentésben. A Forrester a lehető legmagasabb pontot adta a Ricoh-nak a menedzselt dokumentum-szolgáltatások (MDS) programjának a “technology and solution ownership,” az “enterprise print support,” és az “MPS market experience” kategóriákban. Az “IDC MarketScape: Worldwide Managed Print Services 2011 Hardcopy Vendor Analysit”4 a Ricoh-t vezető helyre sorolta a menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS) területén.

A Ricoh menedzselt dokumentum-szolgáltatásairól, a keretszállításokról illetve a szolgáltatások portfóliójáról további információt itt találhat: www.ricoh.hu/mds

 

1 Gartner, Inc., Magic Quadrant for Managed Print Services, Worldwide, Ken Weilerstein, Cecile Drew, Yulan Li, October 24, 2012 
2 "Competitive Landscape: Managed Print Services, Worldwide," December 31 2012, Gartner Inc., analysts Ken Weilerstein, Cecile Drew, Yulan Li, Tomoko Mitani, Lai-ling Lam, Elizabeth Kim, Amrita Choudhury 
3 “The Forrester Wave™: Managed Print Services, Q2 2012," by Craig Le Clair with Alex Cullen and Mackenzie Cahill.
4 “IDC MarketScape: Worldwide Managed Print Services 2011 Hardcopy Vendor Analysis,” Doc # 232135 - December 2011. 

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2013. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 924 milliárd japán Jen volt (körülbelül 20 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére