A Ricoh innovatív megoldási és szolgáltatási portfóliója nagy sikert aratott a Hunkeler Innovationdays 2013 rendezvényen

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh innovatív megoldási és szolgáltatási portfóliója nagy sikert aratott a Hunkeler Innovationdays 2013 rendezvényen

HunkelerA Ricoh egy, a kereskedelmi és tranzakciós nyomtatási igényeket lefedő, bizonyított end-to-end portfóliót mutatott be a Hunkeler Innovationdays több mint 5,000 látogatójának

Budapest, 2013. március 26. — A Ricoh, az irodai képalkotó berendezésekre, nyomdaipari megoldásokra, dokumentumkezelő rendszerekre és IT szolgáltatásokra specializálódott globális technológiai vállalat nyilvánosságra hozta a Hunkeler Innovationdays rendezvényen történő sikeres megjelenésének részleteit. Miután az utóbbi évekhez képest rekord mennyiségű lead-et gyűjtött, a Ricoh megállapította, hogy egyre nagyobb az érdeklődés az olyan technológiák és szolgáltatások iránt, melyeknek célja a nyomtatási szolgáltatások kiterjesztése, a vállalati és kereskedelmi nyomtatási környezetek produktivitásának növelése. Az InfoPrint 5000 GP nyomtató az Extended Media Dryer opcióval, mely most először volt látható Európában, a kiemelkedő könyvkészítési képességeinek köszönhetően különösen népszerű volt.

A Ricoh Pro™ C901 Graphics Arts + eszközt, a Ricoh vágott papíros portfóliójának új zászlóshajóját is a nemzetközi rendezvényen láthatták először az érdeklődők. Az új nyomdagépre a látogatók elsősorban a marketing, direkt mail és csomagoló alkalmazásokkal kapcsolatos képességei miatt voltak kíváncsiak. Az eszköz bemutatásával egy időben adta ki az InfoSource a színes vágott papíros digitális nyomdagépek és a vágott papíros szegmens éves piaci részesedési adatait Nyugat-Európára vonatkozóan.

“Örömmel tölt el, hogy az InfoSource által közölt adatok alapján a Ricoh megőrizte a 2012-ben kiharcolt piacvezető pozícióját ebben a gyorsan növekvő kategóriában. Ezek az eredmények alátámasztják saját tapasztalatainkat, melyek szerint egyre több nyomdai szolgáltató fordul a Ricoh-hoz, hogy segítsünk nekik elérni produktivitási és jövedelmezőségi céljaikat.” nyilatkozta Graham Moore, a Ricoh Europe Üzletfejlesztés és digitális nyomdaipari csoportjainak igazgatója.

“A Hunkeler Innovationdays rendezvényen egyértelművé vált az igény, hogy a nyomtatáson túl terjeszkedjünk.  A Ricoh stand látogatóit leginkább az új üzleti lehetőségek és az olyan új eszközök érdekelték, amelyekkel szélesíthetik szolgáltatási portfóliójukat.  Nagy volt az igény a Ricoh tekercses és vágott papíros technológiáját ismertető bemutatókra, valamint a hozzájuk kapcsolódó szoftvermegoldásokra. A Ricoh ProcessDirector Express, a Track and Trace megoldás, a TotalFlow Cadence és TotalFlow DocEnhancer megoldások mind a közeljövőben kerülnek bemutatásra Európában. Ezek a megoldások növelik a teljes munkafolyamat hatékonyságát, valamint ideálisak a teljesítmény növelésére és új lehetőségek feltárására.” tette hozzá Moore.

A Ricoh stand látogatóinak továbbá lehetőségük nyílt megtekinteni az InfoPrint 5000 MP nyomdagépet fekete-fehér módú működés közben. Ez a fajta demonstráció népszerű volt a kereskedelmi és tranzakciós nyomdák körében, ahol fekete-fehér könyveket, kézikönyveket és egyéb dokumentumokat készítenek. A kezdeti igények változása esetén az InfoPrint 5000 MP-t át lehet alakítani színes rendszerré, így védve az eredeti beruházást.

Ha többet szeretne tudni arról, hogy a Ricoh mit mutatott be a Hunkeler Innovationdays rendezvényen, kérjük, látogassa meg blogunkat.
http://ricoheuropebusinessdriver.wordpress.com/

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére