A Ricoh nagyobb teljesítményt biztosít a TotalFlow bővítésein keresztül

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh nagyobb teljesítményt biztosít a TotalFlow bővítésein keresztül

Budapest, 2013. május 2. — A Ricoh Europe bejelentette TotalFlow portfóliója bővítését a munkafolyamat megoldások további erősítéseként, a vágott papíros nagyteljesítményű nyomtatók piacán.  A TotalFlow Production Manager, a TotalFlow Print Manager és a TotalFlow Prep bemutatásával a már meglévő nyomtatási menedzsment és a piackész megoldások továbbfejlesztését célozza. Ezenkívül a TotalFlow Path hozzáadásával, ami egy integrációs és automatizációs szoftver megoldás, lehetőséget nyújt a különböző alkalmazások zökkenőmentes kommunikációjához egyetlen listában található, több munkafolyamatban való elvégzéséhez.

A TotalFlow Production Manager egy új nyomtatási munkafolyamat-kezelő eszköz a vágott papíros nagyteljesítményű nyomtatókörnyezet számára. Ez a termék olyan speciális többletszolgáltatást nyújt a nyomtatási munkák kézbentartására, amivel maximum tíz nyomtató kezelhető egyetlen interfészről. A TotalFlow Production Manager, a PostScript és a PCL automatikusan átalakítható PDF formátumra. Mindemellett a felhasználóknak lehetőségük van kialakítani egy egyénre szabott, automatikus munkafolyamatot (egy kreatív szabadságot nyújtó, intuitív, drag and drop grafikus kezelőfelületen keresztül). Továbbá, az opcionális színkezelő rendszer integrálásával, illetve egy másik program bevonásával – ami lehet egy speciális ellenőrző/gyorsjavító alkalmazás (pl. Enfocus PitStop) - ideális a kereskedelmi nyomtatás és nagyobb CRD környezetek számára.

“A TotalFlow platformjának döntő fontosságú fejlesztésével a vállalatok előnyt kovácsolhatnak az automatizált munkaütemezéssel, a nyomtatási kapacitás növelése, valamint a dinamikus médiakatalógus felfedezése és az eszköz szinkronizálás révén.” - mondta Benoit Chatelard, a Ricoh Solutions, Production Printing Group, EMEA területi főigazgatója. “Mindezek végeredményeként optimalizálható a nyomtató kihasználtsága, valamint csökkenthetők a költségek és a műveletek átfutási ideje, különösen a kereskedelmi nyomdák esetében. A TotalFlow Production Manager a Ricoh Process Director cutsheet alternatívája, ami az egész iparágon belül kezeli a több száz folyamatos nyomtatású infrastruktúrák munkafolyamatát.”

A Ricoh további fejlesztéseként jelentette be, hogy meglévő nyomtatás-kezelő rendszereihez és a nyomdai előkészítéshez – Ricoh TotalFlow PM and Ricoh TotalFlowMR – teljes integrációt biztosít (a vágott papíros berendezések teljes munkafolyamatát felölelő szoftvercsomag). A TotalFlow Print Manager, a TotalFlow PM utódja, egy nyomtatás-kezelő szoftver, ami lehetővé teszi a vegyes feladatok és többszörös feladatkezelő műveletek illetve termelési rendszerek egypontos vezérlését. Ennek használatával gyors és hatékony munkavégzés érhető el, valamint a feladatok előre programozható módon történő végrehajtását biztosítja.

Továbbá előre láthatók a sorban álló feladatok, amelyek sürgősségük vagy speciális alkalmazásuknak megfelelően kezelhetők. A TotalFlow Print Manager szoftver alapváltozatának új funkciói közé tartozik a fejlett ütemezés, hibajavítás és jelentés; egy új webes kiadási eszköz; értesítések, valamint maximálisan öt nyomtató támogatása. Ez ideális eszköz a nyomtató helyiségek és a belső reprográfiai részlegek (CRD-k) számára.

A TotalFlow Prep, a TotalFlow MR utódja egy olyan eszköz, melyet a dokumentumok azonnali tördelésére, szerkesztésére és címkézésére fejlesztettek ki és integrálható más TotalFlow termékekkel. Ez ideális eszköz a belső reprográfiai részlegek (CRD-k) számára, mely alkalmas a feladatok előkészítésére, lehetővé téve a különböző korrekciós és szerkesztési eljárásokat, valamint több fájl egyetlen fájlba való egyesítését. A beszkennelt dokumentumok képszerkesztése szintén automatizálható a nyomatokhoz, rugalmas beállítási lehetőségekkel, amivel professzionális végeredmény érhető el. Az új médiakezelő funkciókkal szintén gyorsabb és egyszerűbb a különböző hordozók kezelése.

A TotalFlow Path egy új Ricoh szoftver platform, mely intelligensen kapcsolódik a sokfeladatos nyomtatási megoldásokhoz, és ez a Ricoh munkafolyamatok integrálását egy újabb szintre emeli az egymáshoz való csatlakoztathatóság révén. A nyomtatási műveleteket a különböző technológiák környezetébe integrálva használható a TotalFlow Path, a különböző forgalmazók eltérő folyamatainak és termékeinek automatikus összekapcsolásával.

”Célunk az, hogy megkönnyítsük, és minél gördülékenyebbé tegyük nyomdai üzleti partnereink számára a különböző munkafolyamatokat.” - jelentette Benoit Chatelard. “A TotalFlow Path egyszerű telepítése és használata által növelhető a termelékenység, illetve csökkenthetők az emberi tényezők (hibaszázalék) az ismétlődő feladatok automatizálása által. Ezenkívül megkönnyíti a meglévő szoftverek egyesítését a Ricoh és más gyártók termékeivel, s ezzel a legtöbbet lehet kihozni a munkafolyamatok meglévő befektetéseiből.”

A TotalFlow Path egy egyszerű, strukturált megközelítést ajánl a munkafolyamatok összekapcsolására. Indításánál előzetesen beállított kapcsolatokat tartalmaz: EFI Fiery PTI Marcom Central, PTI FusionPro és az Objectif Lune PlanetPress.
A TotalFlow Path kifejezetten a digitális nyomdai előállításra tervezték, és nem igényel különösebb informatikai és programozási ismereteket, hogy integrálják a szoftvert és az eszközöket egy olyan hatékony működési környezetbe, ami megfelel a napjaink piaci kihívásainak. Ideális a középméretű helyi vállalkozások, a CRD-k és kereskedelmi nyomdák számára. Minimálisra csökkenti a munkafolyamatok közbeni manuális beállításokat, valamint az egyes munkafolyamatok az egyedi környezetekhez igazítható. Lehetővé teszi a teljes munkafolyamat nyomon követését, s ezzel egyidejűleg a TotalFlow Prep integrálásával egyesíthető az automatizált előkészítés.

Chatelard következtetése szerint: “Ezek a megfizethető megoldások önmagukban is számos termelékenységet növelő előnyt jelentenek, de együttesen lehetővé teszik a munka ütemezések jelentős mértékű javítását, a műveletek mennyiségétől függetlenül, s ezzel az üzleti teljesítmény és nem utolsó sorban a nyereség nagymértékű növekedése érhető el.”

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2013. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 924 milliárd japán Jen volt (körülbelül 20 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére