A Ricoh bemutatja új 55 colos interaktív tábláját, amely megkönnyíti az információ megosztást

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh bemutatja új 55 colos interaktív tábláját, amely megkönnyíti az információ megosztást

Budapest, 2013. július 4. — A Ricoh Europe kiegészítette Kommunikációs megoldás portfólióját az első interaktív táblájával. A Ricoh D5500 55 colos interaktív tábla lehetővé teszi egy üzleti megbeszélés résztvevőinek, hogy egy megosztott képernyőn fejezzék ki gondolataikat. Az opcionális remote licenc segítségével a különböző helyszíneken tartózkodó felhasználók azonnal és egyszerűen cserélhetnek információt – mintha csak ugyanabban a szobában lennének. Ez javítja az üzleti kommunikációt, növeli a produktivitást, növeli a munkafolyamat hatékonyságot és elősegíti a párbeszédet.

A Ricoh D5500-nak számos alkalmazási területe van. Egy üzleti megbeszélés vagy konferencia résztvevői nagyobb mértékben és hatékonyabban kommunikálhatnak egymással az interaktív tábla használatával. A nyomdai szolgáltatók és design ügynökségek számára a tábla felgyorsítja a lektorálási és jóváhagyási folyamatokat, mivel a szükséges változtatások azonnal végrehajthatók. Az osztályteremben lehetőség nyílik az online tartalmak integrálására, valamint a hallgatók jobban bevonhatóak az órába.

“A kép a képben funkció segítségével a D5500 képes a Ricoh Unified Communication System videokonferencia rendszerének vagy más hasonló rendszernek a képét megjeleníteni, és mindezzel párhuzamosan a PC, tablet vagy okostelefon tartalma is megosztható. Az 55 colos, full HD kijelző és a hosszú élettartamú LED háttérvilágítás biztosítja a kiemelkedő képminőséget és fényerőt. Továbbá, a kezelőfelület használata képzés nélkül is könnyen elsajátítható. Jelenleg egyszerre akár 4 interaktív tábla is kapcsolódhat egymáshoz a hálózaton keresztül a világ bármely pontjáról”, mondta el Mamoru Kuramochi, a Ricoh Europe termékmenedzsere.

Az interaktív tábla kiemelkedő kézírásfelismeréssel rendelkezik, így olyan rajta dolgozni, mintha csak egy normál fehér táblára írnánk. Az elektronikus tollat könnyű kezelni, így a felhasználó könnyedén írhat, rajzolhat, szerkeszthet, törölhet, mozgathat és menthet a táblán. A kijelző tartalma lementhető USB memóriára, illetve elküldhető e-mailben.

A Ricoh D5500 használatához nem szükséges szoftvertelepítés vagy előzetes kalibráció; úgy lett kialakítva, hogy a bekapcsolást követően azonnal használható. A tábla kikapcsolásakor az összes adat véglegesen törlődik, így elkerülhető a bizalmas adatok véletlen megosztása vagy megjelenítése. Továbbá, zárt megbeszélések esetén PIN kód használatával elkerülhető a jogosulatlan hozzáférés.

Ha többet szeretne tudni a Ricoh hardver, szoftver és szolgáltatáskínálatáról, kérjük, látogassa meg a www.ricoh.hu weboldalt.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2013. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 924 milliárd japán Jen volt (körülbelül 20 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére