A Ricoh bővíti informatikai szolgáltatásait az EMEA régióban

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh bővíti informatikai szolgáltatásait az EMEA régióban

Ricoh IT ServicesBudapest, 2014. március 18. — A Ricoh Europe bővítette az informatikai szolgáltatások portfólióját nemzetközi szinten, mellyel egy sokkal személyre szabottabb, egyéni szolgáltatásokat nyújtó megoldást kínál a kis-, közép, és nagy szervezetek számára. Az informatikai szolgáltatás csomag három különböző részből áll: helyszíni, távoli és felhőalapú szolgáltatások nyújtása az EMEA régióban, a műveletek országokat átívelő ügyféltámogatásával.

Emellett, az üzleti vállalkozások számára könnyen elérhetővé válik a Ricoh teljes technológiai portfóliója, amely tartalmazza a nyomtatást, a konfigurációs valamint a kommunikációs eszközöket. Informatikai szolgáltatásait a regionális beszállítókon, azaz az európai mérnöki, műszaki tanácsadói, és a szerviz ügyfélszolgálati tevékenységek hálózatán keresztül biztosítja.

A nagy ügyfelek számára a Ricoh testreszabott, integrált informatikai életciklus kezelési szolgáltatásokat ajánl, alapvető informatikai infrastruktúra kialakításával, províziós és outsourcing támogatás keretében; a házon belüli informatikai csoportok számára elérhető módon, a stratégiai célokra fókuszálva. A kis és közepes méretű szervezetek számára a Ricoh Power Office és Pay Per Seat megoldást, konfigurálható informatikai eszközöket, szoftvereket és támogatás csomagokat kínál, maximálisan 49, illetve külön-külön 50-999 munkaállomással. A Ricoh vagy mint fő irányítóként vesz részt az ügyfelek informatikai rendszerének támogatásában, vagy a meglévő házon belüli infrastruktúrához az informatikai beszállítóikon keresztül kapcsolódik, illetve személyzetet biztosít.

Amennyiben a vállalatok az információ megosztás fejlesztése, valamint az ügyféligényekhez való igazodás és az agilitás növelése érdekében tovább szeretnék dokumentum folyamataikat optimalizálni, a Ricoh arra is kínál megoldást. A Ricoh informatikai szolgáltatásai egyszerűen bővíthetők a következőkkel: menedzselt dokumentum-szolgáltatások, dokumentum outsourcing, a Ricoh felhőalapú szolgáltatásai, illetve számítógép és nyomdai szolgáltatások.

“További csúcstechnológiai változások várhatók, és az európai vállalatok egyre nagyobb léptekkel haladnak a digitális átalakulás felé, melyhez elengedhetetlenek a fejlettebb és erőteljesebb informatikai szolgáltatások. A kibővített informatikai szolgáltatás csomagunk lehetővé teszi a nagy- és kisvállalkozások vezetői számára, hogy megbízásukból támogatást nyújtsunk hálózati eszközeikhez, valamint a képalkotó és kommunikációs infrastruktúrájukhoz. Ezt követően, s ezzel egy időben, az alapvető üzleti tevékenységükre és a jövő megoldásaira koncentrálhatnak” – nyilatkozta Carsten Bruhn, a Ricoh Europe ügyvezető alelnöke.

A Ricoh informatikai szolgáltatásairól és ajánlatairól bővebben itt olvashat: www.ricoh.hu/services-solutions/it-services/.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2013. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 924 milliárd japán Jen volt (körülbelül 20 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére