A Ricoh kiterjeszti támogatását az ipari tintasugaras nyomtatófejek területén

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh kiterjeszti támogatását az ipari tintasugaras nyomtatófejek területén

Ricoh 3D supportBudapest, 2014. április 30. — A Ricoh Europe bejelentette, hogy támogatásainak kiterjesztésével igyekszik kielégíteni a széles formátumú grafikák, textíliák és 3D-s nyomtatás során alkalmazott ipari tintasugaras nyomtatófejei iránti növekvő keresletet egy új, Európai Tintasugaras Műszaki Központ bevezetésével. A Ricoh nagy múltú tapasztalattal rendelkezik az ipari tintasugaras piacon, több mint 30 éve kínálja a vállalatoknak a nyomtatófejes technológiát és az engedélyezett szabadalmakat szerte a világon.

Az egyesült királyságbeli Telfordban található új központ 2014 áprilisában nyitotta meg kapuit és helyi technikai támogatást kínál az OEM tintasugaras újítói számára a teljes EMEA régióban.  Laboratóriumai alkalmasak belső tesztelések, értékelések és külső oktatások biztosítására. Teljes felszereltséggel rendelkeznek, hogy segítsék az európai integrátorokat a Ricoh tintasugaras komponenseinek tervezésében, értékelésében és érvényesítésében – a termékfejlesztéstől kezdve a legújabb termékek bemutatkozásán keresztül – a széles formátumú grafikákon, a közvetlen textilre való és a 3D-s nyomtatáson át egészen az egyéb ipari alkalmazásokig.

„A Ricoh tintasugaras nyomtatófejei számos izgalmas lehetőséget rejtenek az innovatív fejlesztők számára, akiknek alkalmuk nyílik felhasználni a szakértelmünket és támogató létesítményeinket, melyek segítségével a képzeletüknek semmi nem szabhat határt. Izgatottan várjuk a lehetőségeket, legyen szó a funkcionális prototípusgyártásban és a speciális adalékanyag gyártásban használt nyomtatófejeinkről, vagy a rendelésre való gyártásról, esetleg a jövő grafikáinak és tartalomszolgáltató rendszerek támogatásáról” – nyilatkozta Graham Kennedy, a Ricoh Europe Ipari Nyomtatás ágazat üzletfejlesztési menedzsere.

A Ricoh műszaki csapata ki fogja értékelni a tintasugaras technológia tulajdonságait, az alkatrészek kompatibilitását és a folyadékok viselkedését – lehetőséget biztosítva az ügyfeleknek, hogy a helyszínen teszteljék a folyadékokat. A műszaki támogató és az üzletfejlesztő csapatokon felül kémikusok, illetve gépész- és villamosmérnökök is dolgozni fognak a központban, hogy segítsék az ügyfelek projektjeit. A Központ egy új forrást jelent, különösen az EMEA-régiós ügyfelek számára, valamint szorosan együtt fog működni a Ricoh globális technológiai hálózatával, illetve az alkatrészek gyártásával foglalkozó létesítményekkel annak érdekében, hogy helyben is hatékony műszaki támogatást tudjon nyújtani.

„Az EMEA-régió ügyfelei egyre nagyobb arányban használják a tintasugaras technológiát, mely arra késztetett bennünket, hogy helyi támogatást biztosítsunk a régiónak. Kulcsfontosságú számunkra, hogy ügyfeleink gyorsabban tudják megvalósítani ötleteiket, következtetésképpen hamarabb és hatékonyabban tudják termékeiket a piacra vinni. A támogató központ létrehozása biztosítja, hogy fogékonyak vagyunk igényeikre, valamint kiegészítjük a régióban már létező támogató intézményeinket.”

A Ricoh Europe képviselői részt vettek a németországi Hannoverben április 8-10. között megrendezett ipari print show, az InPrint 2014 nevű rendezvényen, ahol találkozhattak az európai partnerekkel, és megvitathatták, hogy az Európai Tintasugaras Műszaki Központ miként tud segíteni abban, hogy megvalósíthassák a jövőbeli tintasugaras alkalmazásaikkal kapcsolatos elképzeléseiket.

„Az egyre bővülő digitális piac a kihívások és lehetőségek egyedülálló hullámát hozta magával, és ez egyre csak fokozódni fog. Az Economist Intelligence Unit szervezte, Ricoh által szponzorált kutatás rávilágít, hogy  az Európai üzleti vezetők 86%-a a csúcstechnológia megosztottságának valamilyen formáját várják  a következő három év során. Mindez kihangsúlyozza azt az értéket és garanciát, amit a központ képes kínálni, illetve előtérbe helyezi azt a szerepét, miszerint a jövő innovációinak melegágya lehet.”

Ha többet szeretne megtudni az Európai Tintasugaras Műszaki Központról, látogasson el a www.ricoh-europe.com/ink-jet-solutions weboldalra.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2014. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2.195 milliárd japán jen volt (körülbelül 21,3 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricohhu
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére