A Ricoh megvásárolja a mindSHIFT Technologies részvénytársaságot

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh megvásárolja a mindSHIFT Technologies részvénytársaságot

Budapest, 2014. február 13. — A Ricoh bejelentette a mindSHIFT Technologies Inc. megvásárlását, mely a világ egyik vezető menedzselt informatikai (felhő-, adatközpont- és szakmai) szolgáltatásokat nyújtó cége, a kis- és közepes méretű szervezetek piacán. A Ricoh legújabb stratégiai befektetésével kívánja bővíteni és elmélyíteni szolgáltatói portfólióját.

A mindSHIFT, a kis- és közepes üzleti vállalkozások fő menedzselt IT szolgáltatója az Egyesült Államok főbb piaci területein, s ezen belül több mint 6900-en tartoznak ügyfélkörébe. A cég informatikai és átfogó menedzselt szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy a Ricoh – informatikai szolgáltatásainak bővülésével egyidejűleg – meglévő ügyfelei számára értéknövelő módon biztosítsa a szolgáltatások kínálatának és egyéb támogatásainak kiterjesztését.
A mindSHIFT országos szakértelmével és professzionális ügyfélszolgáltatásaival kiegészülve számos előnyét élvezhetik a Ricoh ügyfelei a 8000 megbízható szakemberből álló szolgáltatói szervezeten keresztül.

"Meglévő szolgáltatói szervezetünk a magasan képzett szervizszakemberekkel és az ügyfélkapcsolati munkatársakkal kiegészülve, jelentős mértékben bővített szolgáltatásokkal állhat az ügyfelek rendelkezésére.” – nyilatkozta Martin Brodigan, a Ricoh Americas Corporation vezérigazgatója. "Nagy örömmel várjuk a leendő együttműködést a kis- és középvállalkozókkal, hogy képességeink egyesítésével maximális előnyöket biztosíthassunk ezen ügyfelek számára is."

"A mindSHIFT vállalatnál büszkék vagyunk arra, hogy a legátfogóbb informatikai szolgáltatás portfóliónkkal állunk a kis- és középvállalkozások rendelkezésére, és izgatottan várjuk, hogy a Ricoh család részévé váljunk. A Ricoh ügyfélorientált üzleti hozzáállásával, a kis- és középvállalkozások szférájában meglévő vezető pozíciójával, valamint közös filozófiánkkal, – mely innovatív módon képes megoldani a technológiai kihívásokat –, hiszem, hogy együtt még több értéket közvetíthetünk ügyfeleink számára.” – nyilatkozta Monda Abutaleb, a mindSHIFT Technologies elnök-vezérigazgatója. "Kíváncsiak vagyunk, hogy ügyfeleink számára mit fog jelenteni ez a tranzakció; annak hatása, hogy egy olyan globálisan elismert piacvezető márkával, mint a Ricoh, együtt megerősítve, milyen óriási előnyt jelent majd a jelenlegi és leendő ügyfeleink számára az egész országban.”

A mindSHIFT továbbra is a saját neve alatt működik, 650 alkalmazottal. A megállapodás lezárása 2014 februárjában várható, mely időtől kezdve a mindSHIFT a Ricoh teljes tulajdonú leányvállalata lesz.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2013. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 924 milliárd japán Jen volt (körülbelül 20 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére