A Quocirca újra a Ricoh Globalt nevezte meg piacvezetőként a menedzselt nyomtatási szolgáltatások területén

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Quocirca újra a Ricoh Globalt nevezte meg piacvezetőként a menedzselt nyomtatási szolgáltatások területén

Budapest, 2014. július 9. — A Ricoh bejelentette, hogy sorozatban a harmadik évben erősítette meg vezető szerepét a Menedzselt Nyomtatási Szolgáltatások piacán a Quocirca elemző cég „Managed Print Services (MPS) Landscape, 2014”1 nevű felmérése alapján. A Ricoh 2013-ban kétszámjegyű üzleti növekedést könyvelhetett azáltal, hogy a vállalatok üzleti teljesítményét segíti elő az információk digitalizálásával, a munkafolyamatok gördülékenyebbé tételével és azzal, hogy gyorsabban juttatja el az információt a megfelelő embereknek a megfelelő időben.

A Ricoh MPS ajánlatait a Ricoh Managed Document Services™ (Ricoh menedzselt dokumentum-szolgáltatások) portfólió részeként kínálja. A Ricoh világszerte 30.000 szolgáltatási szakértővel segíti a vállalkozásokat akár a pénzügyi szolgáltatások vagy az egészségügy területén, hogy a nyomtatott és az elektronikus információkat egyaránt jobban tudják kezelni. A Ricoh Menedzselt Dokumentum-szolgáltatásai támogatják az ügyfeleket a kritikus üzleti folyamatok, tevékenységek és források irányításában a költségvezérlés előnyét kihasználva, így növelve a bevételt és a munkavállalók produktivitását.

„2013-ban is megfigyelhettük, ahogy a Ricoh folyamatosan bővítette MPS kínálatát annak érdekében, hogy segítsen ügyfelei számára akadálymentessé tenni az üzleti-kritikai működésüket” – nyilatkozta Louella Fernandes, a Quocirca Ltd. Nyomtatási Szolgáltatások és Megoldások társigazgatója. „A Quocirca a legmagasabb besorolásként „Nagyon erősnek” rangsorolta a Ricoh-t kidolgozott és széles MPS portfóliójának köszönhetően, ami az üzleti folyamatok átalakítása köré központosul. Egyértelműen megállapíthatjuk a Ricoh egyenletes és lenyűgöző növekedését”.

Az angliai székhelyű Quocirca olyan szervezetként jellemzi a Ricoh-t, amelyet „megkülönböztet erőssége és széleskörű globális jelenléte, valamint priorizálja erőfeszítéseit és befektetéseit annak érdekében, hogy nyerni tudjon ezen a szoros versenyt diktáló piacon”. A jelentés továbbá azt is megállapítja, hogy „a vállalati nyomtatásban, az üzleti folyamatok automatizálásában és az IT szolgáltatások kibővítésében mutatott lehetőségeit tekintve a Ricoh továbbra is piacvezető maradhat”.

Az elmúlt tizenkét hónap során a Ricoh olyan szolgáltatásokat vásárolt fel, mint a mindSHIFT Technologies Inc., amely a menedzselt IT, felhő, adatközpont és professzionális szolgáltatások vezető szolgáltatója és az Aventia, a technológiai tanácsadó szervezet. Ezen felül stratégiailag beruházást hajtott végre az Avanti Computer Systems Limited™-ben, a nyomtatási menedzsment információs rendszerek vezető szolgáltató vállalatában.

A Ricoh egyedülálló módon arra szakosodott, hogy segítsen ügyfeleinek megvalósítani egy mindent átfogó stratégiát a dokumentumkezelés fejlesztésében azáltal, hogy együtt dolgozva megtanítják nekik az információk elérését, felhasználását és tárolását, valamint a folyamatok adaptálásával és optimalizálásával még eredményesebbé és hatékonyabbá tehetik őket. Alkalmazkodó, ügyfélközpontú megközelítése folyamatos fejlődést teremt, ami előidézi az ügyfelek mérhető és fenntartható üzleti eredményeinek elérését.

“Büszkék vagyunk rá, hogy a Quocirca ismét elismerte világsikerünket a megfelelő információ megfelelő formában és időben való kézbesítésében, mely elősegíti ügyfeleink számára az innovációt, a szolgáltatások fejlesztését és versenyelőnyük növelését” – mondta Yoshi Sasaki, a Ricoh Company üzleti szolgáltatások központjának vezérigazgatója. “Manapság, a munka új világában mindennél fontosabb egy olyan, hihetetlenül hatékony információs struktúrát létrehozni, ami megteremti a lehetőséget, hogy a munkavállalók úgy tudjanak együttműködni, mint korábban soha”.

A Ricoh-t a Gartner is a „Vezető négyek” közé sorolta az éves Magic Quadrant for Managed Print Services Worldwide”2 2013 jelentésében. „Továbbá, a Gartner a 2013-as "Competitive Landscape: Managed Print Services, Worldwide” kategóriában a Ricoh-t a világ három legjobb közé helyezte a becsült, globális MPS bevétele3 alapján. Az IDC szintén megnevezte a Ricoh-t, mint a Globális Menedzselt Nyomtatási Szolgáltatások piacvezetőjét az IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services 2013 Hardcopy Vendor Analysis”4 elnevezésű elemzésében.

A Ricoh menedzselt dokumentum-szolgáltatásairól, a keretszállításokról illetve a szolgáltatások portfóliójáról további információt itt találhat: ricoh.hu/mds.

 

1 QUOCIRCA, Managed Print Services (MPS) Landscape, 2014, Louella Fernandes, Clive Longbottom, June 30, 2014 
2 Gartner, Inc., “Magic Quadrant for Managed Print Services, Worldwide”, Ken Weilerstein, Sharon McNee, Elizabeth Kim, October 21, 2013
3 Gartner Inc., “Competitive Landscape: Managed Print Services, Worldwide, 2013” Elizabeth Kim, Ken Weilerstein, October 21 2013
4 IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services 2013 Hardcopy Vendor Analysis,” Doc # 242217 July 2013 
 

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2014. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2.195 milliárd japán jen volt (körülbelül 21,3 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricohhu
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére