Ricoh jelenlét már Csehországban és Szlovákiában is

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Ricoh jelenlét már Csehországban és Szlovákiában is

Budapest, 2015. július 13. — A Ricoh Europe bejelentette, hogy felvásárolta az Impromat-CZ spol. s.r.o és az Impromat Slov spol. s r.o. vállalatokat, melyek a digitális irodai megoldások területén vezető helyet foglalnak el a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában. A Ricoh Vállalat ezzel a beruházással is megerősítette hosszú távú elképzeléseit az ügyfelek szolgálatába állított szakértelmének és alapvető üzleti tevékenységének földrajzi bővítésével.

Az Impromat felvásárlásával a Ricoh biztosítja termékeinek széles skáláját, s azok közvetlen hozzáférését a két ország ügyfelei számára, mely által hozzáférhetnek a Ricoh termékeinek széles választékához. Továbbá elérhetővé válnak számukra azok a szolgáltatások, amivel az ügyfelek irodai környezetükben optimalizálhatják az üzletileg kritikus dokumentumfolyamataikat, növelhetik termelékenységüket, valamint növelhetik az ügyfélérzékenységet és fejleszthetik az információmegosztást. Mindezek mellett új és kölcsönösen előnyös lehetőségeket kínál mind a Ricoh, mind az Impromat dolgozói számára, egy nagyobb hálózat résztvevőiként, régión belül és globálisan.

“Nagy izgalommal várom az Impromat felvásárlásával együtt járó lehetőségeket, melyek által értéknövelő ajánlattal fordulhatunk csehországi és szlovákiai ügyfeleink felé, a Ricoh teljes termékskáláját és szolgáltatásait kínálva. Régóta fennálló kapcsolatunkra alapozva bizton állítható, hogy az Impromat magas szintű kereskedelmi szolgáltatással, képzett műszaki szakemberekkel, valamint a Ricoh termékeinek alapos ismeretével rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az átállás zökkenőmentes lesz az ügyfelek számára, valamint biztosítani tudjuk a jól megszokott üzletmenetet is, jóllehet már a Ricoh márkanév alatt” – nyilatkozta David Mills, a Ricoh Europe ügyvezető igazgatója.

Az Impromat ezentúl a Ricoh márkanév alatt fut, továbbá Ivan Konecny, az Impromat korábbi kereskedelmi igazgatója sok éves tapasztalattal kerül vezérigazgatóként kinevezésre. A megszerzett jogok magukban foglalják a több mint 250 alkalmazottat a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, prágai és pozsonyi székhellyel.

Ez a felvásárlás a Ricoh alapvető üzleti tevékenységének új területekre való kiterjesztése, azaz globális erősítésének részét képezi, a vállalkozások számára innovatív termékeket és szakértelmet biztosít az üzleti folyamatok optimalizálása érdekében. A Ricoh elkötelezett egy sokcsatornás stratégia iránt, valamint fenntartja a kapcsolatot az Impromat által kiépített üzletkötői hálózattal a cseh és szlovák piacokon. Ez a nemrégiben történt informatikai szolgáltatók (az olaszországi Npo Sistemi 2014-ben, és a spanyolországi Aventia 2013-ban) felvásárlására épül, melyek támogatásával a Ricoh közvetlen jelenlétére tud koncentrálni az ügyfelek legjobb kiszolgálása érdekében.

 

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2014. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2.195 milliárd japán jen volt (körülbelül 21,3 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricohhu
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére