A Ricoh támogatja a Baptista Szeretetszolgálatot

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh támogatja a Baptista Szeretetszolgálatot

Budapest, 2015. március 27. — A Ricoh Hungary Kft. a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központ megkeresésére reagálva az intézmény tevékenységének támogatásába kezdett. A mecenatúra egyensúlyban van a Ricoh fenntarthatóság tekintetében alkalmazandó három „P” megközelítéssel: People, Planet and Profit – azaz emberek, bolygó és nyereség, mely szemlélet biztosítja a Ricoh üzleti modelljének fennmaradását és folyamatos tökéletesítését a CSR, valamint az üzleti és környezetvédelmi célok elérése érdekében.

Magyarországon a Ricoh márka 1990 óta ismert, melyet elsősorban az állandóan innovatív és minőségi nyomtatókkal és irodatechnikai eszközökkel azonosítanak. Üzleti tettében az értékesítés mellett hangsúlyosan jelenik meg a környezettudatos szemlélet és a fenntarthatóságra való törekvés is. Ezek illetve az imagine. change. szellemében a Ricoh Hungary Kft. 600 darab munkapólóval támogatja a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központ működését, segítve így a Központ munkatársainak a rászoruló emberek felé irányuló napi szociális tevékenységét.

„A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítőközpontja örömmel fogadja ezt az értékes adományt. A Ricoh nagylelkű felajánlásának haszonélvezője az a több száz gondozónő lesz, aki nap mint nap otthonában segít az idős, rászoruló embereknek. De azok az ellátottak is örülnek majd, akik a gondozónők munkakörülményeinek javulásával átvitt értelemben részesülhetnek az adományból” – köszönte meg az adományt a Szeretetszolgálat nevében Heidl Beáta, az Országos Szociális Segítő Központ vezetője.

Ricoh_Baptista_1

 Az átadón a következő személyek jelentek meg (a fotón jobbról balra): Heidl Beáta – OSzSK intézményvezető, Baptista Szeretetszolgálat; Zöldi Csaba – kereskedelmi igazgató, Ricoh Hungary Kft.; Dr. Szilágyi Béla – alelnök, Baptista Szeretetszolgálat; Barla-Szabó Péter – SCC csoportvezető, Ricoh Hungary Kft.; Balogh Barnabás – munkaruházati programvezető, Baptista Szeretetszolgálat.

 

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2014. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2.195 milliárd japán jen volt (körülbelül 21,3 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricohhu
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére