A Ricoh Hungary a CHS Hungary partnere

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh Hungary a CHS Hungary partnere

Budapest, 2015. augusztus 12. – A mai napon a Ricoh Hungary Kft. és a CHS Hungary Kft. között együttműködési megállapodás született, amely által a Ricoh a magyarországi IT-disztribúciós csatorna jelenlétét tovább erősíti. Az innovatív, magas színvonalú, versenyképes áron kínált Ricoh nyomtatók, kis munkacsoportos multifunkciós eszközök jól illeszkednek a hazai tulajdonban lévő disztribútor minőségi termékskálájába.

A Ricoh vállalat ismert irodai képalkotási eszközök, nyomdai megoldások, dokumentum menedzsment és IT megoldások céges specializációjáról, azonban az 1995 óta tartó magyarországi működése során az IT nagykereskedelmi csatornában való megjelenéssel és annak bővítésével lehetőséget biztosít arra, hogy a viszonteladói csatorna aktív bevonásával magánszemélyek is megvásárolhassák a vállalat kis kategóriás eszközeit, immáron a CHS partnereinek közreműködésével is.

A magyarországi leányvállalat ezáltal reméli, hogy a végfelhasználók minél nagyobb száma ismerkedik meg a Ricoh minőséggel, technológiával, és a berendezések által kínált profizmussal.

„A CHS Hungary Kft.-nek, mint Magyarország vezető IT disztribútorának kiemelten fontos, hogy a legszélesebb minőségi kínálatot tudja nyújtani partnereinek és mindezt a lehető legkedvezőbb árakon. A Ricoh egy jól csengő brand a nyomtatástechnika világában, innovatív megoldásainak és az IT csatornában mutatott aktivitásának köszönhetően, egy jó ütemben fejlődő gyártója is a piacnak. A gyártó termékeinek forgalmazásával célunk, hogy növeljük az IT és nyomtatástechnikai piacon megszerzett pozíciónkat” – fejtette ki a megállapodás jelentőségét Szabó József, a CHS Hungary Kft. üzletágvezetője.

„A hazai viszonteladói csatornának olyan megkülönböztető, költséghatékony alternatívát kívánunk nyújtani minőségi nyomtatási és vizuáltechnikai berendezéseinkkel, melyek segítségével még sikeresebben tudják kiszolgálni a KKV szektor, a speciális megoldásokat igénylő egészségügyi intézmények vagy akár az otthoni végfelhasználók igényeit. Büszkék vagyunk rá, hogy az IT kereskedelem ismert és elismert résztvevője a CHS Hungary a Ricoh egyedi kínálatával tovább szélesíti portfólióját” – nyilatkozta Bardi Emília, a Ricoh Hungary Kft. ITDC partnermenedzsere.


 

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2015. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2231 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,5 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricohhu
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére