Új kereskedelmi igazgató a Ricoh Hungary élén

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Új kereskedelmi igazgató a Ricoh Hungary élén

Kustos FerencBudapest, 2015. október 7. – 2015 szeptemberétől Kustos Ferenc tölti be a Ricoh Hungary Kft. kereskedelmi és marketingigazgatói posztját. A 41 éves szakember, aki a vállalat direkt és indirekt értékesítéséért, valamint a marketingkommunikáció és termékmenedzsment területért egyaránt felelős, a Ricoh-t megelőzően a banki szoftvereket fejlesztő ApPello Kft. kereskedelmi és marketingigazgatója volt.

„A Ricoh világszerte vezető márka, és nemcsak a nyomtatás területén van jelen, hanem például az oktatásban is rendkívül innovatív eszközöket és szoftvermegoldásokat kínál.  Célul tűztem ki a Magyarországon egyelőre alulreprezentált márkánknál a „fair share” elérését mind a márkaismertség, mind a piaci részesedés tekintetében. Ebben nagy segítségünkre szolgál, hogy a Ricoh Hungary az irodatechnikai és professzionális nyomdai berendezések forgalmazásán túl 2014 októbere óta kiváló minőségű és ár-érték arányú termékeket kínál az IT disztribúciós csatornáján keresztül a mikro- és kisvállalkozások, sőt, az otthoni felhasználók részére is.” 

„Terveim szerint a módszertant is magukba foglaló oktatási megoldásainkkal egyfajta evangelizációs szerepet fogunk betölteni, hogy Magyarországon a jövő generációi mind a közoktatásban, mind a vállalatoknál sokkal átélhetőbb, interaktív formában fogadhassák be a tudást, ezáltal (költség)hatékonyabbá téve az egész folyamatot ” – nyilatkozta Kustos Ferenc, a Ricoh Hungary Kft. kereskedelmi és marketingigazgatója.


 

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2015. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2231 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,5 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricohhu
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére