A Ricoh négy termékdíjat kapott a Buyers Laboratory LLC-től

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh négy termékdíjat kapott a Buyers Laboratory LLC-től

Ricoh Europe, 2016. február 1., London – A Ricoh Europe bejelentette, hogy a BLI terméknagydíjjal jutalmazta az SP C440DN, SP 4520DN (A4) és az SP 6430DN (A3) nyomtatókat, illetve az MP C306ZSP (A4) multifunkciós készüléket.

A BLI nagy tapasztalattal rendelkező technikusai és szerkesztői vetették össze ezeket a modelleket a versenytársak eszközeivel, rámutatva a Ricoh nyomatóinak kiemelkedő teljesítményére a laboratóriumi tesztelések folyamán. 

„A BLI évente kétszer különleges elismerésben részesíti azokat a termékeket, melyek kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a BLI egyedi laboratóriumi értékelései során” – mondta David Sweetnam, a BLI EMEA/Asia Research and Lab Services igazgatója. „Ez a négy Winter 2016 díj jól reprezentálja a Ricoh befektetéseinek és a termékfejlesztésre fordított folyamatos innovációs tevékenységének eredményeit. E díjak is hangsúlyozzák a Ricoh portfoliójának erősségét a megbízhatóság, a kiemelkedő produktivitás, a kiváló minőségű nyomatok, a biztonsági jellemzők és a szkennelési funkcionalitás terén.”

Olivier Vriesendorp, a Ricoh Europe termékmarketingért felelős alelnöke hozzátette: „Úgy gondoljuk, e díjak egyúttal elismerést is jelentenek a piacon vezető technológiák és szolgáltatások szállítása terén elért eredményeinkért. E technológiák és szolgáltatások lehetővé teszik az iparágak keresztmetszetében működő vállalatok számára, hogy hatékonyabban jussanak hozzá és használják az információkat – most és jövőben egyaránt. 

A BLI az alábbi díjakkal jutalmazta a Ricoh munkacsoport megoldásait: 

Kiemelkedő színes nyomtató nagy munkacsoportok számára
Ricoh SP C440DN

Ricoh SP C440DN 

Kiemelkedő nyomtató közepes méretű munkacsoportok számára 
Ricoh SP 4520DN

Ricoh SP 4520DN


Kiemelkedő színes MFP közepes méretű munkacsoportok számára
Ricoh MP C306 

Ricoh MP C306


Kiemelkedő A3-as nyomtató közepes méretű munkacsoportok számára   
Ricoh SP 6430DN  

Ricoh SP 6430DN


Oldal tetejére

| A Buyers Laboratory LLC-ről |
A Buyers Laboratory LLC (BLI) a világ vezető független elemzője a digitális képalkotás és dokumentum-kezelés iparágban. A megrendelők több mint 50 éve bízhatnak abban, hogy a BLI segít nekik különbséget tenni a termékek erősségei és gyengeségei között, ami elősegíti a legjobb döntést beszerzésük során, miközben az értékesítők, marketing és termék szakértők azért fordulnak a BLI-hez, hogy betekintést nyerjenek a versenytársak helyzetébe, értékes információkat kapjanak a termékfejlesztésekről, konkurenciáról, értékesítési csatornákról és marketing támogatásról. A BLI web alapú bliQ and Solutions Center szolgáltatásait használva, világszerte 40 000 szakember hasonlítja össze a hardver és szoftver megoldásokat globálisan 15 000 termékre vonatkozóan, beleértve az átfogó műszaki adatokat, a teljesítési eredményeket, a BLI laboratóriumi teszteléseinek értékeléseit, illetve az USA-ban és az Egyesült Királyságban működő laboratóriumok havi felméréseit. A mobilkészülékeken is elérhető szolgáltatások közé tartozik a BLI tesztjeinek teljes körű könyvtára, egy képgaléria, a gyártókról szóló, nehezen fellelhető irodalom, értékes eszközök a termékek konfigurációjához, a TCO kiszámolása és az éves áramfogyasztás. Ezen felül a BLI tanácsadói, és privát, bérelhető tesztszolgáltatásokat is kínál, melyek segítenek a gyártóknak jobb termékeket és kellékanyagokat fejleszteni, illetve piacra dobni.  

További információkért, hívja a következő számot: +44 (0) 118-977-2000, vagy látogasson el a www.buyerslab.com honlapra.

| A Ricoh-ról |
A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum-kezelésre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2015. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2231 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,5 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információkért, kérjük, látogasson el honlapunkra:


Oldal tetejére