A budapesti Szinkronkorcsolya Világbajnokság kiemelt támogatója a Ricoh Hungary Kft.

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A budapesti Szinkronkorcsolya Világbajnokság kiemelt támogatója a Ricoh Hungary Kft.

  • A Ricoh Hungary hosszú távú, stratégiai szintű együttműködésre lépett a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetséggel
KezfogoBudapest, 2016. március 2. – Április 7. és 9. között Budapest ad otthont az ISU Szinkronkorcsolya Világbajnokságnak. A rangos világesemény főtámogatója a sport iránt globális szinten is elkötelezettséget vállaló Ricoh hazai leányvállalata, a Ricoh Hungary Kft.

A Ricoh Hungary Kft. a mai napon tartott sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy hosszú távú, stratégiai jelentőségű szponzori együttműködésre lépett a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetséggel (MOKSZ), amelynek első mérföldköve a 2016-os ISU Szinkronkorcsolya Világbajnokság támogatása lesz.

A szinkronkorcsolya a korcsolyasport legfiatalabb és egyúttal leglátványosabb szakága. Egy csapatban 16-an korcsolyáznak egyszerre, ötvözve a műkorcsolya és a jégtánc elemeit. 2008. után 2016. április 7. és 9. között immár második alkalommal ad otthont Budapest e sportág világversenyének, ahol természetesen magyar indulókért is izgulhat a közönség.

Az idén immár 80 éves Ricoh sporttámogatási programja nagy múltra tekint vissza, globális szinten számos sporteseményt szponzorál. Több évre visszamenőleg főtámogatója többek között az ATP tenisztornának és a Ricoh Women's British Open női golfbajnokságnak is. A sport iránti elkötelezettség vezérelte a Ricoh Hungary Kft-t is akkor, amikor támogatásával hozzájárult a magyar korcsolyázás és ezen belül a budapesti ISU Szinkronkorcsolya Világbajnokság megrendezéséhez. A támogatói szerződés ünnepélyes aláírására a MOKSZ és a Ricoh Hungary Kft. között a budapesti Tüskecsarnokban megrendezett sajtótájékoztató során került sor.

Team Photo


Nagy örömünkre szolgál, hogy szponzori együttműködésre léphettünk a MOKSZ-szal és a támogatási szerződés aláírásával hozzájárulhattunk a szinkronkorcsolyázás minél szélesebb körű megismertetéséhez és egy világszínvonalú esemény lebonyolításához. A Ricoh közismert globális elkötelezettségéről a sport és a sportos életmód iránt, ennek égisze alatt bízunk abban, hogy elősegíthetjük e látványos és igazi csapatmunkát igénylő sportág népszerűsítését is” – mondta Kustos Ferenc, a Ricoh Hungary Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról |

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum-kezelésre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2015. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2231 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,5 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

www.ricoh.hu 

További sajtóinformációért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Ricoh Hungary Kft.
Nagy Annamária
PR specialist

Tel.: +36 23 806 843
Mobil: +36 30 184 78 35
Fax: +36 23 806 801
E-mail: annamaria.nagy@ricoh.hu 

Facebook: https://www.facebook.com/ricohhu
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ricoh-hungary 
Youtube: Ricoh Hungary channel


Oldal tetejére