A Ricoh bemutatja a sokoldalú A3-as fekete-fehér okos MFP-k új kínálatát

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh bemutatja a sokoldalú A3-as fekete-fehér okos MFP-k új kínálatát

2016. július 11., Ricoh Europe, London  – A Ricoh bemutatja az új A3-as fekete-fehér MP 6503SP, MP 7503SP és MP 9003SP okos multifunkciós nyomtatókat, melyek lehetőséget kínálnak a vállalkozások számára, hogy a költségek alacsonyan tartása mellett növeljék hatékonyságukat, javítsák termelékenységüket és megvalósíthassák kreatív elképzeléseiket.20160705 Ricoh introduces new range of multi-talented A3 black and white Smart MFPs

A non-stop nyomtatást és dokumentumkezelést igénylő dinamikus vállalkozások számára tervezett gépek olyan, intuitív módon használható kreatív funkciókkal rendelkeznek, amelyekkel a látványos és professzionális nyomtatott anyagok előállítása könnyebb, mint valaha. Mindhárom modell a Ricoh új okos kezelőpaneljét (Smart Operation Panel) használja, ami biztonságos integrációt tesz lehetővé a dokumentumkezelési infrastruktúrával, a munkafolyamatokkal és mobil eszközökkel.

A Smart Operation Panel új lehetőségeket tár fel 
A „touch and swipe” elven működő színes okos kezelőpanel megjelenése és tartalma is egyaránt testre szabható az igényeknek megfelelően. Az egyérintéses ikonok segítségével azonnal hozzáférhetők a leggyakrabban használt nyomtatási, másolási és szkennelési funkciók, amely egyúttal megnyitja az utat a további kreatív lehetőségek előtt. A panelt további applikációk telepítése révén új funkciókkal is gazdagítani lehet, amely ezáltal kibővíti az MFP-k képességeit is. 

Könnyű integrálhatóság
A Ricoh dokumentum-szkennelő, -továbbító és -kezelő szoftvere szintén lehetőséget biztosít a készülékek funkcionalitásának bővítéséhez, ezáltal a dokumentumok színesben szkennelhetők és menthetők el akár közvetlenül egy e-mailbe, hordozható médiatárolókba vagy belső mappákba, felgyorsítva ezáltal munkafolyamatot. Az új MFP-k biztonságos NFC, Bluetooth vagy internet kapcsolaton keresztül okostelefonokon és tableteken is működtethetők, ennek köszönhetően bárhol hozzáférhetőkké válnak a dokumentumok, amelyek nyomtatása bárhonnan elindítható.  

Szabadítsa fel a kreativitását 
A készülékek innovatív finiserekkel és többszörös hajtogató egységgel rendelkeznek, így számtalan formában készíthetők el a dokumentumok, beleértve a háromba és négybe hajtogatást, valamint a kapuhajtást is. Sosem volt ennyire egyszerű megnyerő formátumú, borítékolásra kész direkt leveleket készíteni, megtakarítva a komplex nyomdai munkák kiszervezésére költött pénzt. 

Spóroljon meg időt, energiát és pénzt  
Mindhárom MFP kifinomult mozgásérzékelő szenzorral rendelkezik, ami azt jelenti, hogy automatikusan üzemkész állapotba kerülnek, mikor Ön a közelükbe ér, tehát kevesebb idő telik el a bemelegedéssel. Kevesebb energiát is fogyasztanak a környezetbarát alvó üzemmódban, a technológiájuk minimálisra csökkenti a tonerveszteséget, minimalizálva ezáltal a TCO-t is.

Suzanne Racz, a Ricoh Europe Senior termékmenedzsere elmondta: „Ezekre a nagyteljesítményű A3-as fekete-fehér MFP-kre mindig számíthatnak ügyfeleink, függetlenül attól, milyen nagy volumenű a munka, még ötletesebb és kreatívabb megvalósítást biztosítva a munkatársakkal és ügyfelekkel történő kommunikáció során. A Ricoh Smart Operation Panel-lel rendelkező készülékek hozzásegíthetik a vállalatokat a maximum eléréséhez ezen a területen, ráadásul kevesebb idő szükséges a minőségi eredményekhez. Mindent egybevetve, forradalmasítják a vállalkozások munkastílusát.”

Modellek
MP 6503SP – 65 lap/perc, 3 finiser opció 
MP 7503SP – 75 lap/perc, 3 finiser opció  
MP 9003SP – 90 lap/perc, 3 finiser opció  

A Ricoh széles körű hardver, szoftver és szolgáltatás kínálatával kapcsolatos további információkért látogasson el a www.ricoh.hu weboldalra.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról |
A Ricoh egy globális vállalat, amely több, mint 80 éve dolgozik a munkamódszerek átalakításán. A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében biztosít a vállalatoknak és dolgozóknak szolgáltatásokat és technológiákat, amik ösztönzik az innovációt, növelik a fenntarthatóságot és az üzleti fejlődést. Idetartoznak a dokumentum-kezelési rendszerek, IT-szolgáltatások, digitális nyomdai rendszerek, digitális fényképezőgépek és ipari rendszerek. 
A cég központja Tokióban található és több mint 190 országban van jelen. A 2015. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2231 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,5 milliárd USD).

További információkért, kérjük, látogasson el honlapunkra:

További sajtóinformáció:
Ricoh Hungary Kft.
Nagy Annamária
marketing communications specialist

Tel.: +36 23 806 843 
Mobil: +36 30 184 78 35 
Fax: +36 23 806 801 


Oldal tetejére