A Ricoh két új füzetkészítővel bővítette finiser kínálatát

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh két új füzetkészítővel bővítette finiser kínálatát

2016. november 29., Ricoh Europe, London – A Ricoh a gyártási folyamatok költséghatékonyságának növelése érdekében újabb megoldással bővítette munkabefejező rendszereinek választékát.

A Duplo DBM 350 és a Duplo DBM 600 masszív, nagy teherbírású füzetkészítők bevezetésének célja, hogy a Ricoh tovább szélesítse a nyomdai rendszereket működtető európai vállalatoknak szánt megoldások körét. Mindkettő csatlakoztatható a Ricoh digitális vágottlapos készülékeihez: a Pro™ C9100, Pro™ C7100 és a Pro™ 8200 sorozat nyomdagépeihez.
Ricoh adds two booklet makers
Duplo DBM 600

Az automatizált füzetkészítők gyorsan telepíthetők, könnyen használhatók, így nagy hatékonysággal és gyors átfutással végezhető el a füzetgyártás. A DBM 600 a Ricoh Pro C9100 és a Pro C7100 színes nyomdagépeken a hosszú papíros nyomtatási lehetőség mellett támogatja az A4-es fekvő tájolású füzetkészítést is.

Benoit Chatelard, a Ricoh Europe Production Printing-ért felelős alelnöke elmondta: „A nyomdai szolgáltatók érthető módon befektetésük után a leghatékonyabb eredményeket várják a Ricoh berendezésektől. A nyomdagépek telepítésével konzisztens teljesítményre számítanak, amely kiterjed az utómunkálati folyamatokra is. A finiserek fejlesztése során szorosan együttműködünk partnereinkkel, hogy olyan rendszereket és megoldásokat alkossunk, amelyek ügyfeleink mindennapos munkafolyamatait a lehető leghatékonyabb módon támogatják. Az alapos és kiterjedt vizsgálatokat követően ez a két füzetkészítő rendszer bizonyult a legjobb megoldásnak ügyfeleink minőségi termékek előállítására vonatkozó igényei szempontjából. E finiserek segítségével olyan teljes körű megoldást tudnak biztosítani, ami kibővíti a lehetőségeket és növeli a hatékonyságot.”

Ismerje meg a Ricoh teljes vágottpapíros kínálatát honlapunkon: www.ricoh.hu

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról |
A Ricoh egy globális vállalat, amely több, mint 80 éve dolgozik a munkamódszerek átalakításán. A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében biztosít a vállalatoknak és dolgozóknak szolgáltatásokat és technológiákat, amik ösztönzik az innovációt, növelik a fenntarthatóságot és az üzleti fejlődést. Idetartoznak a dokumentum-kezelési rendszerek, IT-szolgáltatások, digitális nyomdai rendszerek, digitális fényképezőgépek és ipari rendszerek.

A cég központja Tokióban található és több mint 190 országban van jelen. A 2015. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2231 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,5 milliárd USD).

További információkért, kérjük, látogasson el honlapunkra: 

Közösségi média oldalaink:
Facebook: https://www.facebook.com/ricohhu
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ricoh-hungary
Youtube: Ricoh Hungary channel

További sajtóinformáció:
Ricoh Hungary Kft.
Nagy Annamária 
marketing communications specialist

Tel.: +36 23 806 843
Mobil: +36 30 184 78 35
Fax: +36 23 806 801
E-mail: annamaria.nagy@ricoh.hu

Oldal tetejére