A Ricoh piacvezető a Menedzselt munkafolyamat szolgáltatások terén a CEMA régióban

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh piacvezető a Menedzselt munkafolyamat szolgáltatások terén a CEMA régióban

2016. május 4., Ricoh Europe, London – Az IDC MarketScape szerint a Ricoh Europe immár piacvezető a Menedzselt munkafolyamat szolgáltatások terén Közép- és Kelet-Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (CEMA).  

Az „IDC MarketScape: Central and Eastern Europe, the Middle East and Africa Managed Workflow Services” című jelentés a menedzselt munkafolyamat-megoldásokra, az MPDS jellegű tevékenységek legkiforrottabb típusára fókuszál. Nyomon követi az olyan professzionális, menedzselt szolgáltatások fejlődését, amelyek automatizálják és optimalizálják a dokumentum-intenzív munka- és üzleti folyamatokat.

Az IDC széleskörű üzleti tájékoztatók és bemutatók alapján értékelte az iparági kínálatot, emellett figyelembe vette a CEMA régió-béli ügyfelekkel készített mélyinterjúk válaszait is.

„Örömmel fogadtuk, hogy iparágvezetőként nevezték meg cégünket az IDC MarketScape jelentésben, ami jól tükrözi elkötelezettségünket a folyamatosan fejlődő, szolgáltatás-vezérelt fejlesztések iránt” – mondta David Mills, a Ricoh Europe vezérigazgatója. „A siker kulcsa az ügyfelekkel való szoros együttműködés. Így biztosíthatjuk, hogy az általunk kínált szolgáltatások relevánsak, a célnak megfelelőek és adaptálhatók legyenek, alkalmazkodva a jövő munkastílusával kapcsolatos innovatív folyamatokhoz.”

A Ricoh menedzselt szolgáltatás portfoliója nyolc globális tevékenység köré szerveződik: Menedzselt dokumentum-szolgáltatások (MDS), Üzleti folyamat-szolgáltatások, Kommunikációs szolgáltatások, Alkalmazás szolgáltatások, IT infrastruktúra szolgáltatások, Fenntarthatósági szolgáltatások, Munkahelyi szolgáltatások és Nyomdai rendszerek. Vertikális megközelítése segít az ügyfeleknek legyőzni a munka világa által állított újabb és újabb kihívásokat, amelyekre átfogó megoldások megalkotásával válaszol. 

A Ricoh szolgáltatások portfoliójával kapcsolatos információkért látogasson el az alábbi honlapra: http://www.ricoh.hu/services-solutions 

| Az IDC MarketScape-ről |
Az IDC MarketScape forgalmazókat elemző modell áttekintést biztosít adott piacon a beszállítók versenyhelyzetéről. A kutatás módszertana szigorú pontozásos rendszert alkalmaz minőségi és mennyiségi kritériumokra is alapozva, aminek eredményeképpen egyedi grafikai képet kapunk az összes forgalmazó pozícióját. Az IDC MarketScape egyértelmű keretet ad, melyben a szolgáltatás kínálatokat, lehetőségeket, stratégiákat, illetve a forgalmazók jelenlegi és jövőbeni piaci sikertényezőit lehet összehasonlítani. Ezen felül a vásárlók mindent felölető értékeléshez juthatnak a meglévő és lehetséges forgalmazók erősségeit és gyengeségeit illetően.  

 


Oldal tetejére

| A Ricoh-ról |

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum-kezelésre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2015. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2231 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,5 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.
www.ricoh.hu 

További sajtóinformációért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:
Ricoh Hungary Kft.
Nagy Annamária
PR specialist
Tel.: +36 23 806 843
Mobil: +36 30 184 78 35
Fax: +36 23 806 801
E-mail: annamaria.nagy@ricoh.hu 
Facebook: https://www.facebook.com/ricohhu

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ricoh-hungary 
Youtube: Ricoh Hungary channel


Oldal tetejére