A Ricoh piacvezeto a Menedzselt munkafolyamat szolgaltatasok teren a CEMA regioban
04.05.2016

A Ricoh piacvezető a Menedzselt munkafolyamat szolgáltatások terén a CEMA régióban

2016. május 4. Ricoh Europe, London – Az IDC MarketScape szerint a Ricoh Europe immár piacvezető a Menedzselt munkafolyamat szolgáltatások terén Közép- és Kelet-Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (CEMA). 

Az „IDC MarketScape: Central and Eastern Europe, the Middle East and Africa Managed Workflow Services” című jelentés a menedzselt munkafolyamat-megoldásokra, az MPDS jellegű tevékenységek legkiforrottabb típusára fókuszál. Nyomon követi az olyan professzionális, menedzselt szolgáltatások fejlődését, amelyek automatizálják és optimalizálják a dokumentum-intenzív munka- és üzleti folyamatokat. 

Az IDC széleskörű üzleti tájékoztatók és bemutatók alapján értékelte az iparági kínálatot, emellett figyelembe vette a CEMA régió-béli ügyfelekkel készített mélyinterjúk válaszait is. 

„Örömmel fogadtuk, hogy iparágvezetőként nevezték meg cégünket az IDC MarketScape jelentésben, ami jól tükrözi elkötelezettségünket a folyamatosan fejlődő, szolgáltatás-vezérelt fejlesztések iránt” – mondta David Mills, a Ricoh Europe vezérigazgatója. „A siker kulcsa az ügyfelekkel való szoros együttműködés. Így biztosíthatjuk, hogy az általunk kínált szolgáltatások relevánsak, a célnak megfelelőek és adaptálhatók legyenek, alkalmazkodva a jövő munkastílusával kapcsolatos innovatív folyamatokhoz.” 

A Ricoh menedzselt szolgáltatás portfoliója nyolc globális tevékenység köré szerveződik: Menedzselt dokumentum-szolgáltatások (MDS), Üzleti folyamat-szolgáltatások, Kommunikációs szolgáltatások, Alkalmazás szolgáltatások, IT infrastruktúra szolgáltatások, Fenntarthatósági szolgáltatások, Munkahelyi szolgáltatások és Nyomdai rendszerek. Vertikális megközelítése segít az ügyfeleknek legyőzni a munka világa által állított újabb és újabb kihívásokat, amelyekre átfogó megoldások megalkotásával válaszol. 

A Ricoh szolgáltatások portfoliójával kapcsolatos információkért látogasson el az alábbi honlapra: http://www.ricoh.hu/services-solutions.    

| Az IDC MarketScape-ről | Az IDC MarketScape forgalmazókat elemző modell áttekintést biztosít adott piacon a beszállítók versenyhelyzetéről. A kutatás módszertana szigorú pontozásos rendszert alkalmaz minőségi és mennyiségi kritériumokra is alapozva, aminek eredményeképpen egyedi grafikai képet kapunk az összes forgalmazó pozícióját. Az IDC MarketScape egyértelmű keretet ad, melyben a szolgáltatás kínálatokat, lehetőségeket, stratégiákat, illetve a forgalmazók jelenlegi és jövőbeni piaci sikertényezőit lehet összehasonlítani. Ezen felül a vásárlók mindent felölető értékeléshez juthatnak a meglév.

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455