IDC: A Ricoh a menedzselt munkafolyamat-megoldások piacvezetője Nyugat-Európában

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

IDC: A Ricoh a menedzselt munkafolyamat-megoldások piacvezetője Nyugat-Európában

2016. február 22., Ricoh Europe, London – A Ricoh Europe bejelentette, hogy az IDC a Menedzselt munkafolyamat-megoldások piacvezetőjeként ismerte el a vállalatot. Az MPDS-re (menedzselt nyomtatási és dokumentum-szolgáltatások) épülő új „IDC MarketScape: Western Europe 2015 Managed Workflow Services Hardcopy Vendor Assessment” alapján a Ricoh piacvezető pozíciójához az alábbi kulcstényezők járultak hozzá: 

  • Erős és átfogó stratégia a szolgáltatás-orientált vállalatok irányában
  • Az ügyfelekkel folyatott párbeszéd során a valós életből vett, saját munkahelyi példák az üzleti típusú átalakulásokkal kapcsolatban
  • Emberi erőforrás jellegű befektetések és akvizíciók átfogó, iparág-specifikus szakértelem biztosítására 
Az IDC MarketScape a menedzselt munkafolyamat-megoldásokra, az MPDS jellegű tevékenységek legkiforrottabb típusára fókuszál. Nyomon követi az olyan professzionális, menedzselt szolgáltatások fejlődését, amelyek automatizálják és optimalizálják a dokumentum-intenzív munka- és üzleti folyamatokat. Az IDC széleskörű üzleti tájékoztatók és bemutatók alapján értékelte az iparági kínálatot, emellett figyelembe vette a nyugat-európai ügyfelekkel készített mélyinterjúk válaszait is.

„A Ricoh elkötelezett a szolgáltatás-fókuszú üzleti átalakulás iránt; a közelmúltban több termékszegmensben is befektetéseket hajtott végre olyan, új munkastílust hozó innovációk előmozdítására, mint a mobil- és felhőalapú megoldások, valamint az együttműködést támogató technológiák” – állt az IDC MarketScape jelentésében. „A Ricoh szorosan követi a piaci igények változásait, és jelentős fejlődést mutat a régióban a különböző horizontális és iparág-specifikus megoldások formálása terén.”

„A menedzselt munkafolyamat-megoldások piacának olyan szereplői, mint a Ricoh, folyamatosan fejlesztik kínálatukat, hogy megfeleljenek azoknak a kihívásoknak, amelyeket az ügyfelek a munkafolyamat-megoldásokkal kapcsolatban fogalmaznak meg” – mondta Jacqui Hendriks, az IDC European Managed Print Services and Document Solutions kutatási és tanácsadási vezetője. „Amint az ügyfelek megismerik a hatékony munkafolyamat-megoldások előnyeit, hamarosan újabb kihívásokat azonosítanak majd a munkafolyamatok-menedzsment terén, ami akár teljes üzleti transzformációt indukálhat majd.”

A Ricoh menedzselt szolgáltatás portfoliója nyolc globális tevékenység köré szerveződik: Menedzselt dokumentum-szolgáltatások (MDS), Üzleti folyamat-szolgáltatások, Kommunikációs szolgáltatások, Alkalmazás szolgáltatások, IT infrastruktúra szolgáltatások, Fenntarthatósági szolgáltatások, Munkahelyi szolgáltatások és Nyomdai rendszerek. Vertikális megközelítése segít az ügyfeleknek legyőzni a munka világa által állított újabb és újabb kihívásokat, amelyekre átfogó megoldások megalkotásával válaszol. 

„Megtiszteltetés számunkra, hogy piacvezetőként ismerték el vállalatunkat az IDC MarketScape jelentésben, ami tovább erősíti elkötelezettségünket a szolgáltatás-fókuszú fejlesztéseink iránt” – mondta David Mills, a Ricoh Europe ügyvezető igazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy segítséget nyújthatunk ügyfeleinknek az adatgyűjtés, -kezelés és –átalakítás hatékonyabbá tétetlében, akik így nyugodtan szembenézhetnek a mai üzleti kihívásokkal és felgyorsíthatják az átmenetet a jövő munkastílusa felé.”

A Ricoh szolgáltatásaival kapcsolatos további információkért látogasson el a http://www.ricoh.hu/services-solutions/ weboldalra.

| Az IDC MarketScape-ről |
Az IDC MarketScape forgalmazókat elemző modellje áttekintést biztosít adott piacokon a beszállítók versenyhelyzetéről. A kutatás módszertana szigorú pontozásos rendszert alkalmaz minőségi és mennyiségi kritériumokra is alapozva, aminek eredményeképpen egyedi képet kapunk az összes forgalmazó pozícióját. Az IDC MarketScape egyértelmű keretet ad, melyben a szolgáltatás portfoliókat, lehetőségeket, stratégiákat, illetve a forgalmazók jelenlegi és jövőbeni piaci sikertényezőit lehet összehasonlítani. A keretrendszer ezen felül átfogó értékelést biztosít a meglévő és lehetséges forgalmazók erősségeit és gyengeségeit illetően. 


Oldal tetejére

| A Ricoh-ról |

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum-kezelésre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2015. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2231 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,5 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

www.ricoh.hu 

További sajtóinformációért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Ricoh Hungary Kft.
Nagy Annamária
PR specialist

Tel.: +36 23 806 843
Mobil: +36 30 184 78 35
Fax: +36 23 806 801
E-mail: annamaria.nagy@ricoh.hu 

Facebook: https://www.facebook.com/ricohhu
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ricoh-hungary 
Youtube: Ricoh Hungary channel


Oldal tetejére