ProcessDirector 3.5: továbbfejlesztett integráció és adatcsere az ipari nyomtatásban a Ricoh-tól

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

ProcessDirector 3.5: továbbfejlesztett integráció és adatcsere az ipari nyomtatásban a Ricoh-tól

2016. november 17. Ricoh Europe, London – A Ricoh továbbfejlesztette a Ricoh ProcessDirector megoldást, hogy az adatok és fájlok automatizált folyamatkezelésével leegyszerűsítse a gyártást.

A folyamatok automatizálására szolgáló eszköz 3.5 verziója két kulcsfontosságú előnyt kínál. Először is, a MarcomCentral Connect funkció lehetővé teszi a gördülékeny kommunikációt a Ricoh marketing eszközkezelő és web-to-print szoftvere, a MarcomCentral között. A MarcomCentral-ban leadott rendelések a gyártási munkafolyamatba kerülnek nyomon követés és megvalósítás céljából, a Ricoh ProcessDirector-ban használt Preference Management funkció segítségével pedig automatikusan kiválasztásra kerül a megfelelő kommunikációs csatorna. A gyártási folyamat befejezéséről a MarcomCentral értesítést kap.

Másodszor, a zökkenőmentes adatforgalom támogatásért, a Web Services Enablement funkció révén, integrálható lett külső rendszerekkel is. A munkafolyamaton keresztül létrehozható feladatok és azok változásai könnyedén ellenőrizhetők. Lehetőséget biztosít az adatok kinyerésére a print fájlok és azok tartalmával, illetve az adatfeldolgozás eredményeivel kapcsolatosan is. A harmadik fél által kínált megoldások – például a MIS vagy egyéb vállalkozáskezelési eszközök - szintén közvetlenül képesek kommunikálni a Ricoh ProcessDirector 3.5-tel.

Benoit Chatelard, a Ricoh Europe Production Printingért felelős alelnöke elmondta: „A megoldás célja, hogy megkönnyítsük ügyfeleink életét. Leegyszerűsíti az adatok és a különféle kommunikációk áramlását a felhasználói környezetek és a ProcessDirector között. A Ricoh ProcessDirector 3.5 és új funkcióinak kulcsa a kiterjesztett funkcionalitás, valamint a gördülékeny integráció. Még rugalmasabb adatokat és fájlkommunikációt biztosít, ami fejleszti és támogatja ügyfeleink dinamikus működési környezetének igényeit. Ezáltal hosszabb távú együttműködésekre nyílik lehetőségünk.”

A Ricoh ProcessDirector 3.5 már támogatja az XML fájlokat, munkafelvételi formátuma könnyebb integrációt tesz lehetővé külső megoldásokkal a munkafolyamaton belül. Könnyebben kezelhető és modernebb felhasználói felületet kínál. Komfortos megjelenést kapott, mely még intuitívabb és támogatja az olyan együttműködési folyamatokat, mint az eszköz- és feladatkezelés.

Chatelard hozzátette: „Az új felhasználói felületen kívül a hagyományos panel is ügyfeleink rendelkezésére áll, hogy egyszerre használhassák mindkettőt a zökkenőmentes átmenet érdekében.”

Végül elmondta: „A Ricoh ProcessDirector 3.5 eszközt modulok összességeként kínáljuk, hogy ügyfeleink vállalatuk növekedésével párhuzamosan egyre több funkciót építhessenek be folyamataikba megoldáscsomagunkból. Univerzális megoldásunk könnyedén integrálható a meglévő rendszerekkel is, ezáltal zökkenőmentesen együttműködésre képes bármilyen infrastruktúrával.”

A Ricoh Process Director 3.5. már megvásárolható Európában.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról |
A Ricoh egy globális vállalat, amely több, mint 80 éve dolgozik a munkamódszerek átalakításán. A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében biztosít a vállalatoknak és dolgozóknak szolgáltatásokat és technológiákat, amik ösztönzik az innovációt, növelik a fenntarthatóságot és az üzleti fejlődést. Idetartoznak a dokumentum-kezelési rendszerek, IT-szolgáltatások, digitális nyomdai rendszerek, digitális fényképezőgépek és ipari rendszerek.

A cég központja Tokióban található és több mint 190 országban van jelen. A 2015. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2231 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,5 milliárd USD).

További információkért, kérjük, látogasson el honlapunkra: 

Közösségi média oldalaink:
Facebook: https://www.facebook.com/ricohhu
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ricoh-hungary
Youtube: Ricoh Hungary channel

További sajtóinformáció:
Ricoh Hungary Kft.
Nagy Annamária 
marketing communications specialist

Tel.: +36 23 806 843
Mobil: +36 30 184 78 35
Fax: +36 23 806 801
E-mail: annamaria.nagy@ricoh.hu

Oldal tetejére