Új ügyvezető Ricoh Europe élén

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Új ügyvezető Ricoh Europe élén

2016. április 26., London, Ricoh Europe – A Ricoh Europe bejelentette, hogy Enrique Calabuig került a cég ügyvezető igazgatói székébe, és a vállalat Elnökségében alelnöki pozícióban foglal helyet.

Enrique Calabuig imageCalabuig több mint 23 éve dolgozik a Ricoh-nál, számos senior pozíciót betöltve a cégen belül, beleértve igazgatói és ügyvezető igazgatói beosztásokat is különböző helyszíneken. A köztiszteletnek örvendő, nagyra becsült. Calabuig az elmúlt négy év során egy kézben irányította a franciaországi és a spanyolországi irodát. Újító szellemű vezető, aki lenyűgöző múlttal rendelkezik a projekt-megvalósítás és a tehetséggondozás terén. Széles körű ismeretei vannak a kis-, közepes- és nagyvállalati üzleti igényekkel, a Ricoh stratégiai ügyfeleivel és partnercsatornáival kapcsolatosan egyaránt.

Európa-szerte összesen 23 leányvállalat riportol neki, feladatai közé tartozik emellett a Ricoh Europe működésének és ellátási láncának felügyelete is. Közvetlen felettese David Mills, a Ricoh Europe vezérigazgatója.

Enrique Calabuig iskolai végzettségét tekintve villamosmérnöki mesterdiplomát szerzett, emellett elvégzett egy General Management Program képzést is. Tanulmányait számos országban folytatta, többek között Spanyolországban és az USA-ban. 

Mr Calabuig’s appetite for innovation, multicultural background, language capabilities and experience as a seasoned presenter at international conferences will contribute significantly to the continued success of Ricoh Europe.

Speaking of his appointment Mr Calabuig said: “I am delighted to embark on this exciting new era with Ricoh Europe. My continual pursuit of excellence has formed the hallmark of my career to date and proven key to unlocking new customer value. I look forward to putting this into practice by applying my understanding of specific business challenges and building relationships across channels with companies of all sizes. Pursuing more genuine customer innovation is my number one priority as I look to inspire the Ricoh Europe workforce to constantly raise the bar and ask themselves ‘what else do our customers truly need?’ This will form the bedrock of driving customer value to an even greater degree now and into the future”.

David Mills, a Ricoh Europe vezérigazgatója hozzátette: “Enrique sokszínű szakértelmet és tapasztalatot hoz a Ricoh Europe életébe. Ügyfélközpontú elhivatottsága felülmúlhatatlan. Szakmai kvalitásai közül talán a legkiemelkedőbb az, hogy minden szegmensben képes azonosítani és teljesíteni az ügyfelek igényeit. Ez a kinevezés fontos mérföldkő vállalatunk életében, biztos vagyok benne, hogy Enrique személye pozitív hatással lesz cégünkre, megingathatatlanul fókuszál majd ügyfeleinkre és arra, hogy miként lehet folyamatosan fejlődő, hozzáadott értékű szolgáltatást biztosítani üzleti köreinknek.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról |

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum-kezelésre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2015. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2231 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,5 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

www.ricoh.hu 

További sajtóinformációért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Ricoh Hungary Kft.
Nagy Annamária
PR specialist

Tel.: +36 23 806 843
Mobil: +36 30 184 78 35
Fax: +36 23 806 801
E-mail: annamaria.nagy@ricoh.hu 

Facebook: https://www.facebook.com/ricohhu
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ricoh-hungary 
Youtube: Ricoh Hungary channel


Oldal tetejére