Ricoh üzletfejlesztési törekvések 2016-ban

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Ricoh üzletfejlesztési törekvések 2016-ban

• A Ricoh Hungary disztribútori együttműködésre lépett az ASBIS Magyarország Kft-vel és a Corwell Kft-vel

A Profi Szerviz Kft-vel kötött megállapodás révén országos szervizhálózat és dedikált Helpdesk támogatja a felhasználói elégedettség növelését

Budaörs, 2016. január 19.  – A Ricoh Hungary Kft. bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött az ASBIS Magyarország Kft-vel és a Corwell Kft-vel, tovább erősítve szerepét a magyarországi IT disztribúciós csatornában.

A Ricoh vállalat irodai képalkotási eszközök, nyomdai megoldások, dokumentum menedzsment és IT megoldások céges specializációjáról közismert, azonban az 1995-tel induló magyarországi jelenléte óta az IT nagykereskedelmi csatornában való megjelenéssel és annak bővítésével lehetőséget biztosít arra is, hogy a viszonteladói csatorna aktív bevonásával magánszemélyek is megvásárolhassák a vállalat kis kategóriás eszközeit, immáron két új, a hazai piacon meghatározó szerepet betöltő IT nagykereskedelmi partner közreműködésével.

"A Ricoh Hungary üzletfejlesztési stratégiájának megfelelően szeretné minél több végfelhasználóhoz eljuttatni a Ricoh innovatív, magas színvonalú és versenyképes áron kínált nyomtatóit, multifunkciós berendezéseit és az azokhoz tartozó kellékanyagait. Ebbe a stratégiába szorosan illeszkedik a Corwell Kft.-vel és az Asbis Magyarország Kft.-vel kötött hosszú távú stratégiai megállapodás" - nyilatkozta Bardi Emília, a Ricoh Hungary ITDC partnermenedzsere.

„Az ASBIS Kft, mint Magyarország egyik meghatározó disztribútora, kiemelten fontosnak tartja, hogy teljes IT portfolióval jelenjen meg a viszonteladói piacon. Jelenlegi termékeink és szolgáltatásaink minőségének megfelelően olyan nyomtatástechnikai partnerre találtunk a Ricoh-ban, amely segíti fenti törekvéseinket, miközben önmagában is kiemelkedő és egyedülálló technológiát kínál a piac számára. Közös célunk a nyomtatópiacon való eredményes részvétel, továbbá a Ricoh részesedésének folyamatos emelése olyan termékekkel, amelyek a szokványos tömeggyártókhoz képest különlegesebb és egyben hatékonyabb megoldásokat kínálnak” – nyilatkozta Németh László, az ASBIS Magyarország Üzletfejlesztési vezetője. 

„A Corwell Kft. disztribútorként, nagykereskedőként a magyar nyomtatási, képalkotási piac egyre jelentősebb képviselőjeként is elkötelezett híve annak, hogy termékeinek, szolgáltatásainak körét folyamatosan bővítse és azt a legmegbízhatóbb, már bizonyított gyártók partnereként tegye. A Corwell Kft. üzleti politikája, hitvallása, ambíciója és 25 éves tapasztalata az IT, illetve az irodaszer piacon egyértelmű hozzáadott értéket nyújt, mely kiegészülve a Ricoh Hungary által biztosított szakmai háttérrel, támogatással és innovációval kiemelkedő fejlődési potenciált tartalmaz a Ricoh termékek tekintetében. ” – nyilatkozta Krizsán Tamás, a Corwell Kft. üzletfejlesztési vezetője.

A Ricoh Hungary üzletfejlesztési stratégiájának keretében a 2014 októberében megnyitott ITD üzletág munkáját megerősítése és a felhasználói elégedettség növelése érdekében a Ricoh Hungary által forgalmazott nyílt disztribúciós berendezések országos szerviz ellátását 2016. januárjától a Profi Szerviz Kft. látja el.

„A Profi Szerviz által biztosított független szervizszolgáltatással országos lefedettséggel, magas színvonalon kívánjuk a megemelkedett eladások után a viszonteladók és a felhasználók igényeit kiszolgálni. Ezen országos szolgáltatásunkkal egy dedikált Helpdesk is kialakításra került.” – nyilatkozta Fried Balázs, a Ricoh Hungary szervizvezetője.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról |

A Ricoh az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott globális vállat. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2015. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2231 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,5 milliárd USD).

A cég bevételeinek legnagyobb része olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből származik, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh emellett díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat közismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el weboldalunkra:

www.ricoh.hu

Oldal tetejére