RICOH Workstyle Innovation Technology Roadshow 2016

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

RICOH Workstyle Innovation Technology Roadshow 2016

A Ricoh a digitális munkahelyek világának megteremtését tűzte zászlajára egy európai nagyvárosokon átívelő Roadshow formájában


 Azok a vállalatok állják ki az idők próbáját, amelyek sikeresen alkalmazkodnak a munkavégzés változó természetéhez. A digitális átalakulás áthatja a munkavégzés világát is, ezért kiemelt figyelmet kell fordítani a munkavégzés módját formáló technológiai trendekre. Ezt szem előtt tartva lépett a Ricoh az értékalapú munkastílus és az ezt támogató technológiák fejlesztésének útjára többek között azzal, hogy idén augusztusban elindította a RICOH Workstyle Innovation Technology Roadshow elnevezésű nemzetközi programsorozatot.

A Roadshow során Németország, Belgium, Hollandia, az Egyesült Királyság, Franciaország, Spanyolország, Olaszország után október 3-5. között Ausztriában állomásozott a Ricoh egyedülálló kialakítású kamionja, amely európai körútját végül ismét Németországban zárja. 

Az ausztriai állomáson lehetőséget kapott a Ricoh Hungary csapata is, hogy ellátogasson a kamionra, ahol innovatív környezetben, a legújabb technológiák segítségével belső szakmai tréninget tartott a munkatársak és szakmai partnerek számára. 

A tréning során kollégáink és partnereink testközelből megismerhették a Ricoh legújabb fejlesztésű kezelőpaneljét, az Andorid alapú Smart Operation Panelt és a rajta futó, illetve a Ricoh alkalmazásgyűjteményéből (Application Site) letölthető legfontosabb applikációkat. Az intuitív környezetben zajló oktatás során áttekintést kaptak azokról a szoftvermegoldásokról is, amelyek átalakítják a munkavégzés világát és megteremtik az új, digitális munkahelyek alapjait. 

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról |
A Ricoh egy globális vállalat, amely több, mint 80 éve dolgozik a munkamódszerek átalakításán. A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében biztosít a vállalatoknak és dolgozóknak szolgáltatásokat és technológiákat, amik ösztönzik az innovációt, növelik a fenntarthatóságot és az üzleti fejlődést. Idetartoznak a dokumentum-kezelési rendszerek, IT-szolgáltatások, digitális nyomdai rendszerek, digitális fényképezőgépek és ipari rendszerek.

A cég központja Tokióban található és több mint 190 országban van jelen. A 2015. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2231 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,5 milliárd USD).

További információkért, kérjük, látogasson el honlapunkra: 

Közösségi média oldalaink:
Facebook: https://www.facebook.com/ricohhu Youtube: Ricoh Hungary channel

További sajtóinformáció:
Ricoh Hungary Kft.
Nagy Annamária 
marketing communications specialist

Tel.: +36 23 806 843
Mobil: +36 30 184 78 35
Fax: +36 23 806 801
E-mail: annamaria.nagy@ricoh.hu

Oldal tetejére