A Ricoh a teljes körű munkafolyamat-rugalmasságra fókuszál a 2017-es Hunkeler Innovationdays rendezvényen

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh a teljes körű munkafolyamat-rugalmasságra fókuszál a 2017-es Hunkeler Innovationdays rendezvényen

2017. február 8., Ricoh Europe, London – A Ricoh a 2017-es Hunkeler Innovationdays kiállításon nyomdai rendszerei kapcsán tárja a közönség elé szakértelmét és innovációit. A svájci Messe Lucerne-ben február 20-23. között mutatja be tekercses inkjet és vágottpapíros nyomdagépeit, illetve legújabb szoftver megoldásokat kínáló portfolióját.  

A kétévente megrendezésre kerülő eseményen olyan megoldásokat és gyakorlati alkalmazásokat ismerhetnek meg a látogatók, melyek támogatják a nyomdaipart is érintő gyors és folyamatos változásokat. A Ricoh az innovatív Ricoh ProTM VC60000 digitális nyomdagéppel fogja képviseltetni magát, mely a Hunkeler rendszerek által biztosított dinamikus perforátorral egészíti ki a tekercsről tekercsre és a tekercsről ívre történő nyomtatási műveleteket. A kiállításon a Ricoh ProTM C9100 színes íves digitális nyomdagépét is megtekinthetik az érdeklődők.  
Ricoh Pro VC60000

A kiállításon számos, előre kinyomtatott mintanyomat fogja bemutatni a kreatív lehetőségek széles tárházát. Megtekinthetők majd többek között az Elwin Street kiadó tökéletesen fűzött könyvei és a Speed of Light fényképkiállítás útmutatója is. A Ricoh posztereket, hűségkártyákat és számlakivonatokat is visz az innovációs napokra. Bemutat egy olyan Direct Mail alkalmazást, ami három különböző, kétoldalas A4 méretű levelet kezel különböző készülékeken.    

A Ricoh on-demand könyvnyomtatás kihívásaira fejlesztett, digitális könyvnyomtató megoldása TotalFlow BatchBuilder szoftverrel és beépített munkafolyamatokkal szintén jelen lesz a kiállításon. Emellett bemutatkozik a Ricoh ProcessDirector 3.5 verziót használó inline finishing beállításának automatikus konfigurációja is.

Benoit Chatelard, a Ricoh Europe Production Printing-ért felelős alelnöke elmondta: „A digitális tekercses inkjet és íves nyomtatási megoldásokkal bemutatjuk, hogy a munkafolyamatok milyen könnyedén eredményezhetnek maximális hatékonyságot és biztos nyomdai minőséget. A Ricoh meglévő dedikált munkafolyamat-megoldásai, a K&F iránti elkötelezettsége, valamint globális szerviz csapata által alkotott háttérrel a látogatók a Hunkeler Innovationsdays kiállításon egyértelmű képet kaphatnak arról, hogy új világok feltárásával miként javíthatják vállalkozásuk működését a Ricoh segítségével.”

A Ricoh büszkén támogatja a DOXNET előadásait és networking eseményét.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról |
A Ricoh egy globális vállalat, amely több, mint 80 éve dolgozik a munkamódszerek átalakításán. A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében biztosít a vállalatoknak és dolgozóknak szolgáltatásokat és technológiákat, amik ösztönzik az innovációt, növelik a fenntarthatóságot és az üzleti fejlődést. Idetartoznak a dokumentum-kezelési rendszerek, IT-szolgáltatások, digitális nyomdai rendszerek, digitális fényképezőgépek és ipari rendszerek.

A cég központja Tokióban található és több mint 190 országban van jelen. A 2015. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2231 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,5 milliárd USD).

További információkért, kérjük, látogasson el honlapunkra: 

Közösségi média oldalaink:
Facebook: https://www.facebook.com/ricohhu
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ricoh-hungary
Youtube: Ricoh Hungary channel

További sajtóinformáció:
Ricoh Hungary Kft.
Nagy Annamária 
marketing communications specialist

Tel.: +36 23 806 843
Mobil: +36 30 184 78 35
Fax: +36 23 806 801
E-mail: annamaria.nagy@ricoh.hu

Oldal tetejére