A Ricoh elnyerte a Ghent Workgroup 2015 PDF Preflight tanúsítványát

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh elnyerte a Ghent Workgroup 2015 PDF Preflight tanúsítványát

Ricoh Europe, London, 2017. július 3. - A Ricoh megszerezte a Ghent Workgroup (GWG) Preflight tanúsítványát, amely elismeri, hogy a szoftvere megfelel a szabványoknak, és a megbízható PDF feldolgozáshoz a legmagasabb szintű preflight képességet biztosítja.


A GWG képviseli a nyomtatott sajtó üzletágat, beleértve a különböző iparágakat, a kereskedőket, szakmai szervezeteket és az oktatás képviselőit. A GWG 2015 Preflight tanúsítvány a GWG által kifejlesztett prepress minőségirányítási specifikáció érvényesítése. Az ISO PDF / X-4 szabvány alapján 14 különböző "variánst" tartalmaz, melyek a nyomtatás különböző piaci szegmenseire és egyéb felhasználói módokra irányulnak.

A nyomtatási szolgáltatók (PSP-k) az Enfocus Pitstop Library használatával integrált és automatizált munkafolyamatokat tudnak létrehozni a Ricoh TotalFlow Production Manager és a TotalFlow BatchBuilder segítségével, ezáltal kiegyensúlyozzák a munkafolyamatokat, nyomon követhetővé teszik az egyes munkafeladatokat, illetve csoportosítják a beérkező megbízásokat a felhasználó által meghatározott kritériumok alapján. Ezek az alkalmazások ugyanakkor biztosítják, hogy a fájlok megfeleljenek a legújabb GWG Preflight szabványoknak, amely egy fontos intézkedés a tartalom pontosságának, minőségének és folyamatosságának fenntartásában.

Erwin Busselot, a Ricoh Europe Business Innovation and Solutions igazgatója elmondta: "Ez hűen mutatja elkötelezettségünket az egyszerűen használható, automatizált megoldások biztosítására. A PSP-k ezáltal a tervező eredeti szándékával megegyező kiváló minőséget tudnak létrehozni. "

Andrew Bailes-Collins, a GWG Specifikációs Bizottságának társelnöke és az Enfocus PitStop termékcsaládjának vezető termékmenedzsere hozzátette: "A GWG-kompatibilitás valóban előnyös a Ricoh ügyfelei számára. Számos találgatást és manuális munkát szüntet meg a konfigurációban. Biztosítja az ügyfeleknek, hogy a végeredmény megfelel egy ismert és bevált szabványnak."

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról |
A Ricoh egy globális vállalat, amely több, mint 80 éve dolgozik a munkamódszerek átalakításán. A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében biztosít a vállalatoknak és dolgozóknak szolgáltatásokat és technológiákat, amik ösztönzik az innovációt, növelik a fenntarthatóságot és az üzleti fejlődést. Idetartoznak a dokumentum-kezelési rendszerek, IT-szolgáltatások, digitális nyomdai rendszerek, digitális fényképezőgépek és ipari rendszerek.

A cég központja Tokióban található és körülbelül 200 országban van jelen. A 2017. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2028 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,2 milliárd USD). További információkért, kérjük, látogasson el honlapunkra: www.ricoh.hu

Közösségi média oldalaink:
Facebook: https://www.facebook.com/ricohhu
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ricoh-hungary
Youtube: Ricoh Hungary channel

További sajtóinformáció:
Ricoh Hungary Kft.
Nagy Péter
marketing assistant

Tel.: +36 23 806 800
Mobil: +36 30 203 4695
E-mail: peter.nagy@ricoh.hu

Oldal tetejére