Az IBM és a Ricoh átalakítja a tárgyalói kultúrát a Watson technológiájú interaktív táblákkal

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Az IBM és a Ricoh átalakítja a tárgyalói kultúrát a Watson technológiájú interaktív táblákkal

A munkahelyek jövője most kezdődik; a technológia tárgyalói eszközből a „meeting résztvevőjévé” válik
A cégek nagyobb hatékonyságot és erősebb munkavállalói elkötelezettséget teremthetnek


2017. március 3., Ricoh Europe, München – Az IBM és a Ricoh a tárgyalótermek világát megváltoztató, korszakalkotó fejlesztést jelentettek be. A Ricoh új, tudás alapú interaktív táblája az IBM Watson IoT technológiáját használva aktív támogatást nyújt a megbeszélésén részt vevők számára úgy, hogy reagál a hangutasításokra, feljegyzéseket készít, melyeket akár más nyelvekre is lefordít. 

Az Intelligens Munkahelyi Megoldással az IBM Watson IoT technológiája és a Ricoh intuitív módon használható interaktív táblái átalakítják a megbeszéléseket és a felek közötti együttműködést az új intuitív, hangutasításokkal működő funkcióknak köszönhetően. Watson aktív résztvevője is a meeting-eknek, hiszen valós idejű analitikával segít vezetni a megbeszéléseket, így a partnerek gyorsabb, jobb és megfelelő információkon alapuló döntéseket hozhatnak. 


Harriet Green, a Watson IoT Kereskedelem és Oktatás igazgatója, valamint Mona Abutaleb, a Ricoh Americas szolgáltatásokért felelős alelnöke a tudás alapú interaktív táblával

„Célunk, hogy olyan hatékony és okos eszközöket biztosítsunk a vállalatoknak és az ott dolgozóknak, melyek automatizálják az adminisztratív irodai folyamatokat, így a munkavállalók nagyobb hangsúlyt fektethetnek az értéknövelő feladatokra és az új ötletek kidolgozására” – mondta Hidetsugu Nonaka, a Ricoh Company Ltd. ügyvezető alelnöke. „Az IBM-mel közösen egy olyan okos munkahelyi megoldást hoztunk létre, amely forradalmasítja a tárgyalói kultúrát. A Watson technológiával ötvözve a Ricoh Interaktív Táblák immár többet jelentenek egy interaktív képernyőnél; olyan aktív meeting résztvevőként működnek, amelyek rögzítik a feladatokat, feljegyzéseket és összekötő kapocsként funkcionálnak a különböző helyszíneken lévő tárgyalópartnerek között. Az új megoldás mérföldkövet jelent napjaink és a jövő tárgyalótermeiben egyaránt.”

Az új, tudás alapú interaktív tábla funkciói többek között:
  • A megbeszélések egyszerű, hangutasításokkal történő irányítása: a megbeszélés kezdetekor bármelyik résztvevő – akár személyesen, akár távolról egy másik országból van jelen – könnyen kezelheti a képernyőn megjelenő tartalmat, ideértve a diák lapozását is, és mindezt egyszerű hangutasításokkal is megteheti.  
  • A megbeszélés lefordítása másik nyelvre: az Intelligens Munkahelyi Megoldás több nyelvre is lefordítja a beszélő előadását, amit meg is jelenít a képernyőn.  
  • Csatlakozás a megbeszélésekhez: egy kártyalehúzó segítségével az Intelligens Munkahelyi Megoldás rögzíti a résztvevők személyét és nyomon követi a főbb megbeszélés témákat a tervezett agenda szerint, így biztosan minden fontos témakör napirendre kerül.
  • További felmerülő vitatémák rögzítése: egy meeting során a résztvevők további megbeszéléseket is folytathatnak, amelyek ugyanazon a táblán jelennek meg.

„Egy sikeres vállalat kulcsát az együttműködő munkacsoportok jelentik. A kihívás abban rejlik, hogy miként hozzuk össze a távol lévő csapatokat és miként növeljük teljesítményüket” – mondta Harriet Green, a Watson IoT igazgatója. „Az IBM Watson IoT technológiájával a Ricoh interaktív táblái nem csupán levezetik a megbeszélést, hanem elő is segítik a nyílt eszmecserét, továbbá megkönnyítik a partneri együttműködést és a tárgyalások megvalósítását is.”

Az IBM több mint 80 Ricoh interaktív táblát telepít az új globális Watson IoT müncheni igazgatóságán. Így az IBM termékfejlesztő csapatai produktív megbeszéléseket tarthatnak Münchenben a kollégáikkal, akik külföldön, például Japánban, Brazíliában vagy az Egyesült Államokban dolgoznak. 

További információk az Intelligens munkahelyi megoldásokról: www.ricoh-europe.com/ibm-watson.

Az IBM világszerte számos iparágban több mint 6000 ügyféllel dolgozik együtt, hogy kihasználhassák az IoT valódi előnyeit. Az IBM Watson IoT-vel kapcsolatos további információk:  www.ibm.com/iot

,

Az IBM globális hajtóereje a Watson IoT-ben

A Watson IoT megvalósítására szánt 3 milliárd dolláros globális invesztíció részeként az IBM több mint 200 millió dollárt különített el a müncheni globális Watson IoT igazgatósága számára. A vállalat egyik legnagyobb európai befektetése válaszként szolgál az ügyfelek egyre növekvő igényeire, akik az IoT és a Mesterséges Intelligencia technológia kombinációjának használatával kívánják átalakítani működésüket. Jelenleg az IBM 6000 ügyfele alkalmazza a Watson IoT megoldásokat. Ez a szám mindössze nyolc hónap leforgása alatt nőtt négyezerről hatezerre.  

Az IBM Watson IoT igazgatósága fog otthont adni a világ első tudás bázisú IoT Kollaboratóriumának, ami olyan aktív ipari laborokat foglal magában, ahol az ügyfelek és partnerek együttműködhetnek az IBM 1000, müncheni székhelyű kutatójával, mérnökével, fejlesztőjével és üzleti szakértőjével, hogy ezt az újdonságot alkalmazhassák az autó és elektronikai cikkek gyártásában, az egészségügy területén és a biztosítási szakmában. A legújabb technológiákkal felszerelt interaktív Ügyfélélmény Központ bemutatja az IoT kínálta lehetőségeket autókban, épületekben, gyárakban és gépekben. Az IBM alapos tudással és szakértelemmel rendelkezik a főbb autógyártó országokban, a szoftver megoldások és üzleti tanácsadás terén.

Az IBM Watson IoT megoldással kapcsolatos további információkért, kérjük, látogasson el a következő honlapra: www.ibm.com/iot.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról |
A Ricoh egy globális vállalat, amely több, mint 80 éve dolgozik a munkamódszerek átalakításán. A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében biztosít a vállalatoknak és dolgozóknak szolgáltatásokat és technológiákat, amik ösztönzik az innovációt, növelik a fenntarthatóságot és az üzleti fejlődést. Idetartoznak a dokumentum-kezelési rendszerek, IT-szolgáltatások, digitális nyomdai rendszerek, digitális fényképezőgépek és ipari rendszerek.

A cég központja Tokióban található és több mint 190 országban van jelen. A 2015. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2231 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,5 milliárd USD).

További információkért, kérjük, látogasson el honlapunkra: 

Közösségi média oldalaink:
Facebook: https://www.facebook.com/ricohhu
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ricoh-hungary
Youtube: Ricoh Hungary channel

További sajtóinformáció:
Ricoh Hungary Kft.
Nagy Annamária 
marketing communications specialist

Tel.: +36 23 806 843
Mobil: +36 30 184 78 35
Fax: +36 23 806 801
E-mail: annamaria.nagy@ricoh.hu

Oldal tetejére