A Bell & Bain nyomdaipari vállalat a minőségre és a rugalmasságra összpontosít a Ricoh Pro™ VC60000 technológiával

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Bell & Bain nyomdaipari vállalat a minőségre és a rugalmasságra összpontosít a Ricoh Pro™ VC60000 technológiával

Ricoh Europe, London, 2017. július 06. - A Bell & Bain lesz az első európai könyvnyomtatással foglalkozó cég, amely a digitális nyomdai szolgáltatást a Ricoh Pro™ VC60000 folyamatos nyomtatásra képes tintasugaras platformmal emeli még magasabb szintre.

Az Egyesült Királyság egyik legrégebbi nyomdája, a Glasgow-i székhelyű Bell & Bain szintén az első skót cég, amely befektet a Ricoh nagy sebességű tintasugaras rendszerébe.

1831-es alapítása óta a Bell & Bain szakterülete az üzleti, oktatási, pénzügyi, orvosi, tudományos és vallási könyvek, folyóiratok nyomtatása és kötése. A cég széleskörű gyártó berendezései digitális és offset nyomtató gépekből, valamint a könyvkötő eszközök széles választékából állnak.

20170706 A Bell & Bain nyomdaipari vállalat a minőségre és a rugalmasságra összpontosít a Ricoh Pro™ VC60000 technológiávalStephen Docherty ügyvezető igazgató magyarázata szerint: "A Ricoh Pro VC60000 technológiát kiemelkedő nyomtatási minősége miatt választottuk. Kiterjedt piackutatást és számos próbanyomást végeztünk, beleértve a különböző új tinták és tintafej technológiák használatát. Összességében úgy éreztük, hogy a Ricoh Pro VC60000 kínálja a leginkább egyenletes/konzisztens minőséget a piaci szegmensünk számára. Nagy örömünkre szolgál, hogy elsőként mutathatjuk be a brit kiadói üzletágban.

Balról jobbra: Tony Campbell Bell & Bain Értékesítési Igazgató, Stephen Docherty Vezérigazgató és Karen Baillie Operatív Igazgató.

A Pro VC60000 több mint 6000 példányban készít el egy 128 oldalas könyvet egy normál nyolc órás munkaidő alatt. A Ricoh saját szabadalmazott multidrop tintasugaras technológiájával, a Ricoh saját tintáival és Digitális Front End-el a Pro VC60000 csökkenti a készenléti időt, gyorsítja a lapfordítást, maximalizálja a hatékonyságot és lehetővé teszi a költségek pontosabb ellenőrzését. Rendkívül funkciógazdag és innovatív megoldást kínál a nagy sebességű tintasugaras nyomtatási műveletekhez illetve azok számára, akik a hibrid technológiát kihasználva tervezik gépeik korszerűsítését.

A Bell & Bain szeptemberben telepíti a Ricoh Pro VC60000 technológiát.


| A Bell & Bain-ről |

A vállalatot 1831-ben alapította James Bell és Andrew Bain, és azóta is az egyik legrégebbi, az Egyesült Királyságban még ma is működő nyomda/könyvnyomtató. 1891-ben a cég Bell & Bain Kft. néven alakult újra. A céget 2009 végén sikeresen megvásárolta a Prime Active Capital vezetősége. Jelenleg 128 alkalmazottat foglalkoztat, profilja az üzleti, oktatási, pénzügyi, orvosi, tudományos és vallási könyvek és tudományos folyóiratok nyomtatása és kötése.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról |
A Ricoh egy globális vállalat, amely több, mint 80 éve dolgozik a munkamódszerek átalakításán. A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében biztosít a vállalatoknak és dolgozóknak szolgáltatásokat és technológiákat, amik ösztönzik az innovációt, növelik a fenntarthatóságot és az üzleti fejlődést. Idetartoznak a dokumentum-kezelési rendszerek, IT-szolgáltatások, digitális nyomdai rendszerek, digitális fényképezőgépek és ipari rendszerek.

A cég központja Tokióban található és körülbelül 200 országban van jelen. A 2017. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2028 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,2 milliárd USD). További információkért, kérjük, látogasson el honlapunkra: www.ricoh.hu

Közösségi média oldalaink:
Facebook: https://www.facebook.com/ricohhu
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ricoh-hungary
Youtube: Ricoh Hungary channel

További sajtóinformáció:
Ricoh Hungary Kft.
Nagy Péter
marketing assistant

Tel.: +36 23 806 800
Mobil: +36 30 203 4695
E-mail: peter.nagy@ricoh.hu

Oldal tetejére