Díjak

A díjak csak a kezdet.

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

Ricoh Group Sustainability Report 2015

Ricoh's Sustainability report 2014

View the report online or download it in Adobe PDF format

  • Környezet

    Green leaf.

    A környezet megóvása a Ricoh vállalati stratégiájának egyik kulcseleme.

Nagyra értékeljük a kapott díjakat. Ezek mutatják eddigi eredményeink értékét, és még jelentősebb célok megvalósítására ösztönöznek. Az alábbi lista csak néhányat emel ki az általunk elnyert számos díj közül.

Üzleti tevékenységet elismerő díjak

2010 A Ricoh Europe 5 csillagos “Recognised for Excellence” díjat kapott az EFQM-től. Mi vagyunk a legnagyobb és legösszetettebb szervezet, aki megkapta ezt az elismerést.

A Ricoh-t az Ethisphere Institute egymás után két évben is a világ legetikusabb vállalatai közé választotta. Mindez annak elismerése, hogy többet tettünk a törvények által megszabott minimumnál, innovatív ötletek megvalósításával gazdagítottuk a társadalmat, és arra ösztönöztük versenytársainkat, hogy maguk is hasonló módon cselekedjenek.

A Ricoh Germany megkapta a tekintélyes Ludwig-Erhard-Preis díjat az üzleti kiválóságért. Az elismerés a Ricoh elvei szerint végzett üzleti tevékenységgel elért kiváló eredményeket jutalmazza – a megközelítést, ami az üzleti, a társadalomért felelősséget érző és a környezettudatos gondolkodást kombinálja. 
 
2009 A Ricoh Europe a fenntartható vállalati gazdálkodás kategóriában megkapta a 2009 Európai Üzleti Díj “Ruban d’Honneur” különdíját, amivel a munkahelyen, a piacon, valamint a környezet és a társadalom érdekében végzett tevékenységet díjazták.

2009  A Ricoh UK Products Limited elnyerte a British Quality Foundation UK Kiválósági díját.

2009  A Ricoh UK Products Limited elnyerte a British Quality Foundation aranyérmét.  Ez az évente odaítélt jutalom a British Quality Foundation igazgatótanácsa által odaítélhető legmagasabb kitüntetés, amelyet annak szervezetnek adnak oda, aki töretlen elkötelezettséget tanúsít a kiválóság iránt.


2005 1. helyezés a a német Oekom Research AG vállalatok társadalmi felelősségi rangsorának Számítógépek, perifériák és irodai elektronika kategóriájában a 2004/2005 évre vonatkozóan

2002 1. helyezés a német Oekom Research AG egész világra kiterjedő vállalati felelősségvállalási rangsorában

2002 Az Asahi Shimbun Cultural Foundation által megrendezett 10th Corporate Contribution to the Society Survey nagydíja

1999 Japán Minőségi Díj

Oldal tetejére

Környezetvédelmi elismerések

2011 A Corporate Knights a Ricoh-t a hetedik egymást követő évben választotta be „A világ 100 legfenntarthatóbb vállalata" listába.

2009 A Ricoh Europe a „Környezettudatosság" kategóriában megkapta az Európai Üzleti Díj “Ruban d’Honneur” különdíját, amely a teljes környezeti hatás csökkentésére alkalmazott irányelveink hatékonyságát ismerte el, valamint ezek beépülését a vállalati kultúrába.

2003 A Ricoh Group első ilyen ázsiai vállalatként megkapta World Environment Center (WEC) aranyérmét

2002 A Ricoh Corporation három kategóriában is megkapta a 2000 Energy Star Award kitüntetést

2002 A Ricoh 28 fénymásolója kapott Eco Mark jelzést

2001 A European Business Council és a US Business Council a „Climate Is Business" díjat adományozta a vállalatnak a globális felmelegedés megelőzése érdekében végzett tevékenységéért

Oldal tetejére

Az értékesítés és a gyártás terén kapott díjak

2006. január Az RPL elnyerte a 2005 UK Business Excellence Awards díjat, valamint a Corporate Social Responsibility and People Satisfaction különdíjat is

2002. október Az RPL 1. helyezett lett a Midlands and Excellence Awards listán a menedzsment minősége kategóriában az Egyesült Királyságban

Oldal tetejére