Irányelveink

Az értékek kultúrája. A növekedés kultúrája.

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

Ricoh Group Sustainability Report 2015

Ricoh's Sustainability report 2014

View the report online or download it in Adobe PDF format

A Ricoh-nál mindig magasra tesszük a lécet. Ennek köszönhetően integráltuk napi tevékenységünkbe a Ricoh CSR alapszabályban meghatározott alapvető értékeket és az ENSZ Global Compactban lefektetett elveket, és tevékenységünk minden elemébe beépítettük a CSR filozófiát. Biztosítani szeretnénk a fenntartható működést, ezért nálunk minden szinten folyamatos az innováció.

Tisztelet. Ismerje meg, mint jelent ez számunkra.

A Ricoh CSR alapszabály meghatározza a vállalat tevékenységébe integrálandó irányelveket, melyek mellett - a környezettel és a társadalommal való összhang megteremtése érdekében - az egyik legfontosabb elvünk az emberek tisztelete. Olyan cégkultúrát hoztunk létre, amely jutalmazza a kiválóságot, elősegíti a tudás megosztását a szervezeten belül, emellett támogatja a sokszínűséget és az önálló cselekvést a munkahelyen. De soha nem elégszünk meg azzal, amit elértünk, mindig igyekszünk még többet tenni.

Oldal tetejére

ENSZ Global Compact

Vállalatunk társadalmi felelősségvállalási alapszabályába az ENSZ Global Compact univerzális irányelvét építettük be. A Ricoh Company Ltd 2002-ben aláírta az ENSZ Global Compact megállapodást, és vállalta az irányelvek betartását minden területen és minden tevékenysége során. A Ricoh fenntartható társadalom létrehozása és támogatása melletti elkötelezettségét mutatja, hogy 2008 decemberében a Ricoh Europe PLC is aláírta az ENSZ Global Compact megállapodást.

Oldal tetejére

Az általunk képviselt értékek

A Ricoh Csoport viselkedési kódexe meghatározza azokat az alapvető üzleti magatartási szabályokat, amelyeket vállalatunk minden vezetőjének és alkalmazottjának követnie kell. Itt többet is megtudhat ennek részleteiről, valamint arról, hogyan jelenik meg ez az üzleti tevékenységünk során.

Az EMEA régióra vonatkozóan megalkottuk az Európai viselkedési kódexet, amelyet itt tekinthet meg

Oldal tetejére

A beszállítóink egyben a partnereink is.

A Ricoh Csoport beszállítói viselkedési kódexe itt található - Ricoh Group Supplier Code of Conduct

Oldal tetejére