Munkatársaink

Velük kezdődik az innováció.

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

Ricoh Group Sustainability Report 2015

Ricoh's Sustainability report 2014

View the report online or download it in Adobe PDF format

  • Környezet

    Green leaf.

    A környezet megóvása a Ricoh vállalati stratégiájának egyik kulcseleme.

A Ricoh Europe-nál odafigyelünk arra, hogy minden munkatársunknak lehetősége legyen meglevő tudásának bővítésére és új készségek megszerzésére. CSR-stratégiánk része a „3 P” (People, Profit, Planet - emberek, nyereség, bolygó), ami a fejlesztéseknél is alkalmazott, három pilléren nyugvó megközelítés. Az Institute of IT Training 2010-ben cégünk saját képzési részlegének, a Ricoh Academy-nek három díjat ítélt oda: Az év képzésvezetője, Az év képzési részlege és Az év alkalmazotti fejlesztési programja.

A legfontosabb erőforrás

Felismertük, hogy úgy nyújthatjuk a legjobbat ügyfeleinknek, ha mindenkivel tisztelettel bánunk. Támogatjuk a sokszínűséget és olyan környezetet biztosítunk, amelyben az alkalmazottak előreléphetnek, új kihívásokkal találkozhatnak és fejleszthetik szakmai képességeiket. Munkatársainknak olyan képzési kultúrát is kínálunk, amelyben szabadon megoszthatják ötleteiket és önállóan kidolgozhatják azokat.

Oldal tetejére

Nyitott párbeszéd

Alkalmazottaink véleménye valóban fontos számunkra. Ezért támogatjuk a nyitott párbeszédet olyan fórumokon, mint az Európai Munkavállalói Fórum vagy saját éves Alkalmazotti felmérésünk. Ezekkel bevonjuk munkatársainkat az irányítási stratégia és folyamatok alakításában való aktív részvételbe és a Ricoh Csoport munkavállalóinak aktív képviseletébe.

Oldal tetejére

Számít a közösség

2009-ben alkalmazottaink több, mint 15%-a vett részt különböző közösségi projektekben Európában, így segítve a helyi közösségek fejlődését. A projektek megtalálása és azokban való részvételhez szükséges idő biztosítása jelzi elkötelezettségünket azon területek fejlesztése iránt, ahol vállaltunk jelen van.

Oldal tetejére