Fenntarthatósági jelentés

Gazdasági, társadalmi és környezetvédelmi vívmányaink – holisztikus áttekintés

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

  • Biodiverzitás

    Solar panels and a wind farm under a blue sky.

    A biodiverzitás megőrzése az üzleti és társadalmi szféra hozzájárulása révén.

2013 júliusában elkészítettük az Európa, a Közel-Kelet és Afrika (az EMEA régió) 21 országában végzett tevékenységünkre vonatkozó, a hatodik Ricoh Europe fenntarthatósági jelentést. Az eredmény a cégünket érintő legfontosabb gazdasági, társadalmi és környezeti kihívások holisztikus áttekintése. Részletes betekintést nyújt a Ricoh fenntarthatóságot célzó megközelítésébe, valamint az eddig elért eredményekbe.

Amikor a Ricoh-nál a „fenntarthatóságról" beszélünk, nem csak a környezeti hatások kezelését értjük alatta. Számunkra a fenntarthatóság egy olyan üzleti modell kidolgozását jelenti, amely tartós értékeket biztosít az érdekelteknek.

A jelentés mindenre kiterjed, hasznos esettanulmányokon át mutatja be az eddigi eredményeket és a további lépéseket. A jelentés egy olyan, a fenntartható társadalom felé tartó utazás hivatkozási pontjának tekinthető, amely felülemelkedik az egyének, országok és vállalatok korlátain.

Olvassa el a jelentést: Ricoh Europe fenntarthatósági jelentés 2015

Értékeljük a konstruktív véleményeket és javaslatokat. Kérjük, ossza meg velünk gondolatait.

Oldal tetejére

Önértékelés

A Ricoh gazdasági, társadalmi és környezetvédelmi kihívásainak áttekintéséhez objektív értékelésre volt szükség. Itt megtudhatja, hogyan gyűjtöttük össze az adatokat.

GRI Self-Assessment of Ricoh Europe Sustainability Report 2014

Ha többet szeretne megtudni a társadalmi felelősségvállalás terén végzett tevékenységünkről, vegye fel a kapcsolatot a CSR divízióval (csr@ricoh-europe.com)

Oldal tetejére