The RICOH Way

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

Ricoh Group Sustainability Report 2015

Ricoh's Sustainability report 2014

View the report online or download it in Adobe PDF format

A RICOH Way vállalatunk működési elveit és identitását meghatározó globális vállalati filozófiánk, amely magába foglalja a Ricoh céljait, elképzeléseit és értékeit. Egyre gyorsabban globalizálódó világunkban az összefüggő és koherens vállalati értékek útmutatást nyújtanak a döntések meghozatalában és azon összetett problémák és kihívások megoldásában, amelyekkel ügyfeleinknek szembe kell nézniük.

Globális vállalatként figyelmet kell fordítanunk az emberekre, a szakmai fejlődésre, a társadalomra és a természet védelmére. Vezető szellemiségünket, innovációinkat és kiváló csapatmunkánkat az ügyfeleink érdekeinek kiszolgálására kell fordítanunk a legmagasabb etikai és integritási elvárások betartásával.

Ügyfélközpontú megközelítés 

Globális vállalatunk alkalmazottainak figyelmet kell fordítaniuk az emberekre, az iparág fejlesztésére, a társadalomra és a természet védelmére. Vezető szellemiségünkkel, innovációs képességeinkkel és kiváló csapatmunkánkkal az ügyfélközpontú megközelítést kell megerősítenünk a legmagasabb etikai és integritási elvárások betartásával.

Az ezen értékek iránti elkötelezettségünk teszi a Ricoh vállalatot különlegessé. Vállalati filozófiánk alapeleme az ügyfélközpontúság és a kifogástalan szolgáltatások nyújtása az üzletág minden területén. Az általunk biztosított információs szolgáltatások célja ügyfeleink érdekeinek érvényesítése.

A kiválóságra való törekvés

A Ricoh elkötelezett a kiváló szolgáltatások és az életminőséget javító termékek nyújtása mellett. Továbbá arra törekszünk, hogy innovatív, értéket és inspirációt képviselő megoldásainkkal hozzájáruljunk a fenntartható társadalom létrehozásához.

A RICOH Way díj a RICOH Way értékeit helyi és globális szinten leginkább képviselő tevékenységekért járó elismerés alkalmazottainknak, amellyel a kiváló szolgáltatást és innovációt jutalmazzuk.

Elkötelezetten a természet védelmében 

A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk értékrendünk része, amely kiterjed a vállalat minden területére, a gyártástól a forgalmazásig, a telephelyek működésétől az újrahasznosításig. A környezettudatosság és a kézzelfogható természetvédelmi előnyökkel járó megoldások a Ricoh alapértékei közé tartoznak.

Beágyaz


Oldal tetejére