Üzleti tevékenységünk

Kik vagyunk. Az általunk képviselt értékek.

Igény szerinti szolgáltatás. Nem számít, hogy hol van Ön.

Önért vagyunk itt. És folyamatosan növekszünk.

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

Annak érdekében, hogy biztosan a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújthassuk, létrehoztunk egy folyamatosan bővülő európai hálózatot. Ezért nem számít, hol van Ön, biztos lehet benne, hogy helyben megkapja a szükséges szakértelmet, amely mögött egy valóban globális vállalat áll. 1995-ben tengerentúli értékesítési hálózatunk megerősítése érdekében megszereztük az NRG Group PLC-t (korábban Gestetner Holdings PLC-t), amit a Danka, az IKON és az InfoPrint Solutions követett, hogy még tovább javítsuk az értékesítést és a nyomdaipari ágazatot.

Az 1936-ban alapított Ricoh az egész világban kínál dokumentumkezelő szolgáltatásokat, tanácsadást, szoftvereket és hardvereket kis- és nagyvállalatok számára egyaránt. Nem számít, milyen megoldásra van szüksége, az opciók széles skálájával állunk rendelkezésére. 

Rendszereinket úgy alkotjuk meg, hogy cégével együtt növekedhessenek, páratlan támogatási hálózatunknak köszönhetően pedig biztos lehet benne, hogy amennyiben a Ricoh ügyfele lesz, mindig felkészülten várjuk, hogy segíthessünk Önnek.

Értékesítési, támogatási, gyártási és kutatás-fejlesztési tevékenységet a világ 200 országában folytatunk, ezt az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Szingapúrban, Kínában és Japánban található regionális főhadiszállásokról irányítják. Elköteleztük magunkat a támogatási hálózatunk folyamatos javítása és fejlesztése mellett, amit a négy regionális központ helyi értékesítési és támogatási tevékenységét ellenőrző globális marketingcsoport koordinál, összekapcsolva így a globális megközelítést a helyi tapasztalatokkal.

A hatékonyságra és a minőségre alapozva építettük fel globális gyártó és támogató rendszerünket.  Ahol lehetséges, igyekszünk helyben gyártani, hogy megfelelhessünk a helyi ügyfelek igényeinek. 2009-ben megkezdte működését a Ricoh Manufacturing (Thailand) Ltd., ami tovább bővítette gyártókapacitásainkat az ázsiai és csendes-óceáni régióban. Ennek eredményeként most mind az öt regionális üzleti régiónk folytat kereskedelmi és gyártási tevékenységet is, így gyorsan tud előállítani a helyi követelményeknek megfelelő termékeket és szolgáltatásokat.

Vezető helyünk megtartása érdekében felépítettünk egy globális kutatási és fejlesztési rendszert, ami összekapcsolja a kivételes tehetséget és a műszaki előnyöket. Ezek az egységek segítenek innovatív technológiákat alkotni a világpiac számára. Mivel figyelembe tudják venni a helyi igényeket és mindenben együtt tudunk működni velük a kutatástól a kereskedelmi felhasználást célzó fejlesztésig, az ügyfelek igényeit megjeleníthetjük termékeinkben és szolgáltatásainkban is.

Ha megoldásokról van szó, sokszínűségünk az igazi előny. Az első találkozáskor elsődleges célunk, hogy meggyőzzük Önt arról, hogy megértjük kihívásait és céljait, és segíthetünk Önnek az irodai termelékenység javításában és a munkafolyamatok forradalmasításában. 

Megoldásainkat az adott cég igényeit, problémáit és kihívásait figyelembe véve alkotjuk meg, így amennyiben a költségcsökkentés, a termelékenység javítása, az információbiztonság növelése vagy a környezeti hatások csökkentése érdekli - vagy valami teljesen más - segíthetünk megtalálni a választ.

A megoldás megvalósítását folyamatos kapcsolattartás követi. Kiváló értékesítés utáni támogatási hálózatunk van. Helyi karbantartás, távoli eszközkezelés vagy más szolgáltatások segítségével képesek vagyunk a telepített berendezések kezelésére is.

Oldal tetejére