Állások

Dolgozzon nekünk, mi pedig Önért fogunk dolgozni

Válassza a kihívásokat, nyissa meg az innováció világát.

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

  • Márkánk

    imagine. change. A Ricoh fantáziája, tisztánlátása és víziói révén átalakítja az üzleti életet.

Ha csatlakozik a Ricoh-hoz, olyan környezetbe kerül, ahol magától értetődőek az innovatív ötletek és a vezető pozíció a digitális irodai megoldások piacán. 180 országban vagyunk jelen, több, mint 100 000 alkalmazottal, így más szinten nézzük a dolgokat. Vállalkozó szellemünk mindig keresi azokat az utakat, melyek új lehetőségeket jelentenek Önnek..

A fejlődés lehetőségeinek keresése

Innovatív termékeink és szolgáltatásaink révén nyereségességünk, és ezzel cégünk is évről évre nő; további növekedésünk ugyanakkor attól függ, tudunk-e új lehetőségeket találni és létrehozni alkalmazottaink, termékeink és szolgáltatásaink számára. Folyamatosan törekszünk belső folyamataink tökéletesítésére, mert ezzel növelhetjük a termelékenységet és a hatékonyságot is.

Az ötletek és a sokszínűség a munkakörnyezetben találkoznak, hogy új értéket, új kihívásokat teremtsenek, serkentsék az új eredmények elérését és a növekedést. Itt fontos a tanulás kultúrája, mi pedig bátorítjuk az ötletek szabad megosztását.  Elköteleztük magunkat a tudásmenedzsment, valamint az élet és munka egyszerűsítése mellett. Gépezetünk legfontosabb alkatrészei egyértelműen az emberek, ezért folyamatosan igyekszünk felhívni magunkra az olyanok figyelmét, akik képesek tehetségüket az eredményességgel kombinálni, tisztelik a többi embert és elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás mellett.

Folyamatosan keressük a kreatív, innovatív és tehetséges embereket. Összességében, ha versenyképesek akarunk maradni és előremutató ötleteket kidolgozni, Önre van szükségünk.
Elvárásaink:

  • Motiválja az új ötletek kidolgozásának és megvalósításának lehetősége

  • Motiválja az ötletek és a tudás megosztásának lehetősége

  • Optimista hozzáállás az új kihívásokhoz és lehetőségekhez

  • Kreativitás a cég működését javító új megoldások és lehetőségek megtalálásában

  • Törődés a környezettel, felelősség a társadalom iránt

Oldal tetejére