Segítség a fájlok letöltéséhez

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Letötött file-ok telepitése

Ezen az oldalon található Windows meghajtó program vagy egyéb segédprogram "önkicsomagoló" tömöritett állomány.Válassza ki a szükséges meghajtót vagy programot. Javasoljuk ,hogy mentse az asztalra ,aztán mozgassa az állmányt egy könyvtárba! Kettõs klikk az állományon és az automatikusan kicsomagolja a tartalmát megadott könyvtárba vagy a lemezmeghajtóra.Ügyeljen arra ,hogy az ilyen állományok csak Windows operációs rendszer alatt mûködnek önkicsomagolóként.

Miután kicsomagolta az állományokat,általában talál közöttük egy "install.exe" vagy "setup.exe" nevû állományt. Kattintson erre,hogy a rendszer elkezdje a telepitést! Ha semelyiket sem találja,keressen egy .txt kiterjesztésû rendszerint "readme.txt" nevû állományt ,nyissa meg majd kövesse a benne leírtakat!

Néha nincs telepitõ program a a nyomtatómeghajtó állományai között, ebben az esetben használja a windows "printer hozzáadása varázsló" funkcióját.Segitséget a windows help menûrendszerében találhat! A Macintosh alapú számitógépekhez is önkicsomagoló rendszerben találhat nyomtatódrivereket. Töltse le az állományt az asztalra,inditsa el és kövesse az utasitásokat!

Nyomtatómeghajtó program típusok:

  • Pcl5e meghajtó: Bár mûszakilag a Pcl6 meghajtó fejlettebb ,mint elõdje a Pcl5e, mégis elérhetõvé tettük. Elõfordulhat ,hogy találkozik olyan dokumentummal,amely megbizhatóbban nyomtatható a Pcl5e meghajtóval.

  • Pcl6 meghajtó:Általánosan használható nyomtatómeghajtó,mind szöveget,mind grafikus elemeket tartalmazó dokumentumok megbizható nyomtatásához. Ideális kiadványokhoz,szövegszerkesztõk vagy adatbázisok által készitett dokumentumok nyomtatásához. A pcl5e meghajtónál jobb a grafikai feldolgozása, de általában lassabb feldolgozás jellemzi ezt a nyomtatómeghajtó programot.

  • PS3 meghajtó: Az Adobe által gyártott Postscript meghajtó minden tekintetben a legjobb nyomtatási forma, de egy kicsit bonyolultabb a telepitése és természetesen csak Postscript kompatibilis nyomtatóval használható.

  • IPDL-C meghajtó: Speciálisan windows-os környezetben,színes dokumentumok nyomtatására tervezett nyomtató meghajtó program.

Oldal tetejére