Fontos megjegyzés az SP C320DN használóinak

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Fontos megjegyzés az SP C320DN használóinak

Szeretnénk felhívni figyelmét egy hibával kapcsolatban, melyet SP C320DN színes nyomtatón fedeztünk fel. Bizonyos esetekben olyan hiba léphet fel, mely miatt az eszköz működése leáll és a nyomtatóban található illékony anyagok párolgásának következében ritkán füst és/vagy különös szag terjedhet a gépből.

Belsőleg kivizsgáltuk ezt a jelenséget és megállapítottuk, hogy a komponensek nem jelentenek veszélyt az egészségre. Továbbá az is megállapításra került, hogy a hibát a nyomtatóvezérlő szoftver hibája okozza.

Ezért ingyenes javítási lehetőséget szeretnénk biztosítani a megadott termékekhez (a részletek alább láthatók).

Őszintén sajnáljuk és elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért. A Ricoh elkötelezett a kiemelkedő minőségű termékek gyártása iránt és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a jövőben ilyen problémák ne fordulhassanak elő.

2011. december 7.
Ricoh Company, Ltd.

Oldal tetejére

1. Érintett termékek

• Termék:    SP C320DN
• Gyári számok:  S990950001-től  S9919300790-ig

■ Terméknév (bal felső sarokban) ■ Gyári szám (a gép hátuljának jobb alsó sarkában)
Aficio SP C320DN Product Image

Oldal tetejére

2. Lehetséges jelenségek és kiváltó okaik

Egy meghatározott hiba az eszköz leállását eredményezheti, amíg egy szerviz technikus nem helyezi vissza a nyomtatót alapállapotba. A hiba a következő műveletek során fordulhat elő:

• Az eszköz bekapcsolásakor
• Amikor az eszköz visszatér alvó üzemmódból
• A fedél kinyitását és becsukását követően.

Megjegyzés: A hiba esetén ritkán, a nyomtatóban található illékony anyagok párolgásának következében füst és/vagy különös szag terjedhet a gépből. Ezeket a komponenseket bevizsgáltuk és kijelentjük, hogy a füst és szag nem káros az emberi egészségre.

Oldal tetejére

3. Lépések

A Ricoh ingyenes szervizszolgáltatást biztosít erre a hibára.
Ha a megadott tartományon belül található gyári számmal rendelkező SP C320DN készülékkel rendelkezik, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi gomb segítségével.

Oldal tetejére