A Ricoh magával ragadó élményekkel és legújabb technológiákkal készül a drupa 2024 kiállításra
14.12.2023

A Ricoh magával ragadó élményekkel és legújabb technológiákkal készül a drupa 2024 kiállításra

A “HENKAKUVERSE” látogatói felfedezhetik az innovatív nyomdaipari termelési lehetőségeket és megoldásokat, amelyek segítik a jövőre nézve a stabilitást és felgyorsítják a növekedést

London, 2023. december 14. - A Ricoh Europe ma bejelentette, hogy a május 28. és június 7. között megrendezésre kerülő drupa 2024 kiállításon (Messe Düsseldorf, Németország, 8a csarnok, 8a stand) egy magával ragadó standélményt fog kínálni. A HENKAKU, az “átalakító innováció” japán kifejezésen alapuló kiállítás lehetővé teszi a látogatók számára, hogy vizualizálják és élőben megismerjék az új lehetőségeket, amelyekkel a Ricoh megoldásai segíthetnek a vállalkozásuk bővítésében és a nagyobb automatizálás és hatékonyság révén a teljes üzemeltetési költség csökkentésében.

Az iparágat formáló rendszerek a Ricoh immersive standján lesznek láthatóak a drupa 2024-en.
Az iparágat formáló rendszerek a Ricoh immersive standján lesznek láthatóak a drupa 2024-en.

A standon élő, kiváló minőségű, élénk és sokoldalú alkalmazások széles választékát előállító rendszerek között lesz az új: 

  • RICOH ProTM Z75 B2 íves digitális színes tintasugaras nyomdagép
    A “Sárkány” becenevet kapott eszköz a világon az első B2-es automatikus kétoldalas nyomtatásra képes (automatikusan duplexelő), vizbázisú tintát használó íves tintasugaras platform. Felgyorsítja az offszetről a digitálisra való áttérést, jobb nyomtatási minőséget, gyorsabb átfutási időt és kevesebb személyzeti igényt biztosítva. 
  • RICOH ProTM VC80000 digitális színes nagy sebességű tintasugaras rotációs nyomdagép
    A Ricoh technológiában gazdag portfóliójának legújabb tagja lehetővé teszi a kereskedelmi, könyv- és direkt postai nyomdák számára a hatékony működést és az alkalmazások rugalmasságát a továbbfejlesztett automatizált termeléssel, a zárt hurkú minőségellenőrzéssel és a fejlett gyártásszintű integrációval. 
  • RICOH ProTM C9500 digitális színes íves nyomdagép
    Ez a “Jaguar” néven ismert, 135 oldalas nyomdagép következő generációja a drupán lesz bemutatva. A nyomtató lehetővé teszi a kereskedelmi nyomdák számára a bevételi források bővítését és a működési hatékonyság növelését a munkaerő-takarékos automatizálással. 
  • RICOH ProTM C7500 digitális színes íves nyomdagép
    A kereskedelmi nyomdák kreatív és sokoldalú nyomtatási képességeiket gazdagabb és pontosabb színek elérésével növelhetik kreatív és sokoldalú nyomtatási képességeiket ezzel a következő generációs öt színű digitális íves nyomdagéppel. A legújabb “Jaguar” a termékcsaládban. 

A látogatók első kézből láthatják, hogy a Ricoh márkafüggetlen szoftvermegoldásai hogyan szabadítják fel az információ és az átalakulás erejét azáltal, hogy adatvezérelt betekintést nyújtanak, növelik a működés egészére kiterjedő termelékenységet és támogatják a bevétel növekedésének lehetőségeit. A bemutatott megoldások között lesz az új RICOH TotalFlow™ Producer, egy SaaS megoldás, amely automatizálja a több forrásból érkező beérkező munkák benyújtását és konszolidálását egy webalapú műszerfalon, amely az egész üzemre kiterjedő termelési átláthatóságot biztosít. Megtekinthetőek lesznek továbbá a díjnyertes, úttörő RICOH Auto Color Adjuster képességei, amely pontos színkezelési és színillesztési képességet biztosít színspecialista nélkül, a RICOH ProcessDirector™ a vezető automatizált, végponttól végpontig tartó munkafolyamat-kezelési megoldásai, amely darabszintű integritást biztosít, a FusionPro® , amely kezeli az összes személyre szabott kommunikációt, valamint A RICOH Supervisor™ is, amely összegyűjti és értelmezi a csatlakoztatott nyomtatási eszközökből és szoftverekből származó működési adatokat, BI (Business Intelligence) motorja pedig webalapú műszerfal nézeteket hoz létre az eszközkihasználás és az átmenő teljesítmény optimalizálása érdekében. 

"A Ricoh a piacot meghatározó technológiák széles skálájával bemutatja, hogyan tudunk partnerek lenni a nyomdaipari szakemberekkel, és hogyan tudjuk őket képessé tenni kínálatuk bővítésére és a növekedés ösztönzésére" - mondta Koji Miyao, a Ricoh Graphic Communications (RGC) Business Unit, Ricoh Company, Ltd. elnöke. 

"Nagy sebességű tintasugaras és íves tintasugaras nyomtatóink zászlóshajói sokoldalú és agilis alkalmazásgyártási képességeiket mutatják be a várva várt Ricoh Pro Z75 - a világ első B2 vizes tintasugaras íves tintasugaras nyomtatója - és a vadonatúj Ricoh Pro VC80000 mellett. Gyorsan bővülő portfóliónk a saját fejlesztésű nyomtatófej-technológiánk által támogatott, bevételt generáló alkalmazások széles skáláját mutatja be. Intelligens, gyártófüggetlen szoftvermegoldásaink lehetőséget nyújtanak a látogatóknak arra, hogy saját termelési környezetükben hatékony és erőforrás-takarékos műveleteket biztosítsanak. Ezek a technológiák segítenek a PSP-knek abban, hogy saját képességeiket kihasználva fejlődjenek tovább. A közös innováció, a közös út a célunk partnereinkkel, amely biztosítja számukra a stabilitást és a folyamatos üzleti lehetőségeket a jövőben." 

A kiállításon magyar kollégáink támogatására is számíthat, amennyiben időpontot szeretne egyeztetni, keressen bennünket az alábbi elérhetősek bármelyikén: 

imre.menyhart@ricoh.hu 

lajos.szauter@ricoh.hu

További információkért látogasson el a https://www.ricoh-europe.com/news-events/events/drupa-2024/ weboldalra.

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.
Fekete Gábor
E-Mail: gfekete@ricoh.at
Mobil: +43 664 80 464 2455