Üzleti folyamat szolgáltatások

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh Üzleti folyamat szolgáltatásai teljes körűen menedzselt, méretezhető kiszervezett megoldásokat kínálnak, melyek lehetővé teszik, hogy modernizálja a műveleteket és növelje az eredményt.

A támogatásunkkal csökkentheti a dokumentumkezelési folyamatok támogatásához szükséges erőforrásokat a legfőbb üzleti egységekben.

A hatékonyabb belső információáramlás támogatása mellett segíthetünk átszervezni a külső kommunikációt, valamint átállni a papíralapú dokumentumokról a többcsatornás formátumokra, hogy teljesíthesse a célközönségük változó igényeit, miközben növeli az ügyfelek elégedettségét és csökkenti a költségeket.

Az iparági tapasztalatunk kiaknázásával az alkalmazottaik több időt szánhatnak arra, hogy a saját fő szakterületükre koncentráljanak, ezáltal javuljon a hatékonyság és az üzleti eredményesség, valamint költségcsökkentést érjen el.

Lépjen kapcsolatba velünk, és ismerje meg, hogyan tudunk segíteni az alapvető dokumentumkezelési folyamatok modernizálásában.

Document Outsourcing

Man in an office looking forward.
Document Services Outsourcing

Élvezze a dokumentációs szolgáltatások kiszervezésének minden előnyét az Ön irodáiban, saját eszközeivel. Nem számít, hogy a nyomtatószobáról, a postaszobáról, lapolvasó és archiváló szolgáltatásról van-e szó, vagy egyszerűen csak az osztály szintű szolgáltatások készen állásának és az összes felhasználó általi elérhetőségének biztosításáról, a Ricoh gondoskodik róla, hogy amikor szükséges, a megfelelő erőforrások álljanak az Ön rendelkezésére, ezzel szabadidőt teremtve és értéket adva az Ön vállalakozásához.

Woman standing at an office window holding a folder.
Document Process Outsourcing

Vállalata igényeinek és a dokumentummozgások pillanatnyi kezelési módjának megismerésével a Ricoh tanácsadói képesek meghatározni azt a dokumentum-munkafolyamatot, amely a legjobban illik az Ön igényeihez, és egyúttal növeli vállalata hatékonyságát. Néhány vagy az összes dokumentumfolyamat kiszervezésével gondoskodunk róla, hogy Ön kellő időben megkapja a szükséges információt, a dokumentumok kezelését a Ricoh-ra hagyva.

Oldal tetejére

Kapcsolódó hivatkozások