Document Process Outsourcing

Egymáshoz kapcsolódó dokumentumfolyamatok kiszervezése lehetővé teszi, hogy a vállalkozására koncentráljon.

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

Az egymáshoz kapcsolódó dokumentumigényes folyamatokra történő koncentrálással a Ricoh optimalizálhat specifkus dokumentumáramlási folyamatokat, és biztosíthatja, hogy azok igazodjanak az Ön üzleti igényeihez. Ennek kiszervezésével és a vállalkozása működtetéséhez szükséges információ biztosításával munkatársai gyorsabban és hatékonyabban kereshetik meg a számukra szükséges információt.

Document Process Outsourcing

Office woman desk with laptop
Variable Data Print

Tegye egyedivé a nyomtatást, fokozza a munkafolyamat hatékonyságát, és végezzen tömeges testreszabást, mind a vállalaton belül.

Woman in an office corridor looking left.
Digital Mailroom

Javítsa a vállalkozás hatékonyságát és szerezzen nagyobb irányítást a folyamatok felett a bejövő levelek beolvasásától a pontos osztályozáson és elérhető indexelésen (OCR), kézbesítésen, rekordkezelésen keresztül a biztonságos megsemmisítésig.

Woman in an office looking out a window.
I-invoicing Accounts Receivable

A Ricoh i-Invoicing megoldása a követelések nyilvántartásához lehetővé teszi, hogy a vállalkozásnál csökkenjen és megszűnjön a papír használata a számlakészítés során, miközben a számlák közvetlenül az ügyfeleknek kézbesíthetők bármilyen általuk kívánt formátumban, elektronikusan vagy papíron.

Office woman looking right
I-invoicing - Accounts Payable

A Ricoh i-Invoicing megoldása a követelések nyilvántartásához lehetővé teszi, hogy a vállalkozásnál csökkenjen és megszűnjön a papír használata a számlaigazolás és kifizetés során, illetve megengedi a közvetlen csatlakozást a szállítói ERP-rendszerekhez. Végülis, ha a szállítók elektronikusan számlázhatnak Önnek, az mindenkinek jobb.

Oldal tetejére

További segítségre van szüksége?
Lépjen kapcsolatba a Ricoh-val a kapcsolatfelvétel a Ricoh-val űrlap segítségével.

Oldal tetejére