Kommunikációs szolgáltatások

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh integrált vizuális Kommunikációs szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy megkönnyítse a zökkenőmentes, valós idejű információ megosztást és együttműködést, valamint hatékonyan reagáljon az egyre rugalmasabb és mobilisabb munkavégzési módok által teremtett igényekre.

A saját fejlett technológiánk és az iparág vezető kommunikációs és együttműködési eszközeinek társításával integrált sémát tudunk létrehozni, ami hatékonyan és hatásosan oldja meg a belső és külső kommunikációs kihívásaikat. Megoldások széles körét tudjuk biztosítani és támogatni az egyedi igényektől függően, például videókonferenciákat és interaktív táblákat, valamint célzott digitális jelzéseket és virtuális segítségnyújtást.

A kommunikációs követelmények megfelelő optimális eszközök meghatározását követően támogatjuk azok sikeres bevezetését is, ahol szükségesek. Az ellátórendszerünk széles körű tapasztalattal rendelkezik a testreszabott megoldások belső, ill. ügyféloldali környezetben, például üzlettérben vagy konferencia létesítményekben történő integrációja terén.

A Kommunikációs szolgáltatásaink lehetővé teszik a minőség javítását és a költségek csökkentését az alkalmazottak, partnerek és ügyfelek közötti vizuális kommunikáció megteremtésével. A kapcsolattartók és információk gyorsabb és kényelmesebb elérése révén a projektek felgyorsíthatók, a fő kapcsolattartási adatok pedig naprakészen tarthatók.

Lépjen kapcsolatba velünk, és ismerje meg, hogyan javíthatja az alkalmazottak, partnerek és ügyfelek közötti vizuális kommunikációt.

Kapcsolódó hivatkozások

If Design Award 2015