Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Menedzselt dokumentum-szolgáltatások

Beágyaz

A digitális információ mennyisége folyamatosan nő. 2020-ra ez a digitális információ a 30-szorosára nő1.  A Ricoh menedzselt dokumentum-szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy alkalmazottai bárhol, a szükséges időben és a szükséges formátumban érhessék el a szükséges információkat.

Ismerje meg, hogyan segíthetünk az információ felhasználásának optimalizálásában cégénél.

Az információs tőkét az alkalmazottak kollektív tudása és tapasztalata jelenti.

De hogyan hasznosítható az alkalmazottak tudása és ötleteik, hogyan hozhatják létre és oszthatják meg az információt egymás között vagy az egész vállalattal?

Ismerje meg, hogyan segíthetünk az információ felhasználásának optimalizálásában cégénél.

A globális piacon vezető pozíciót betöltő hírszerző cég, az IDC által vezetett független pán-európai fókuszcsoportok¹ azt nyilatkozták, hogy az informatikai döntéshozók felismerik az információk és dokumentumok hatékonyabb kezelésének szükségességét minden üzletág terén.

Azonban továbbra sem tiszta számukra, hogy ez hogyan valósítható meg. Az IDC előrejelzése szerint 2020-ra a digitális információ mennyisége 30-szorosára növekszik, de az információt kezelő globális IT-szakemberek száma várhatóan csak 1,4%-al növekszik². Szintén az IDC előrejelzése szerint egy szervezet, amely 1000 képzett dolgozót alkalmaz, évente 6 millió dollárt veszít akkor, amikor az alkalmazottak az idejüket az adatok felkutatására, létrehozására és újraformázására fordítják³.

Az információs tőkében rejlő lehetőségek kiaknázására vonatkozó javaslatok

Szolgáltatások és megoldások

 

Tudásközpont

 

Oldal tetejére

Kapcsolódó hivatkozások