Öt irányelv. Egy irány minden informatikai döntéshozó számára.

Az informatikai döntéshozók támogatása az információs tőkében rejlő lehetőségek kiaknázásában

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

A globális piacon vezető pozíciót betöltő hírszerző cég, az IDC által vezetett független pán-európai fókuszcsoportok¹ azt nyilatkozták, hogy az informatikai döntéshozók felismerik az információk és dokumentumok hatékonyabb kezelésének szükségességét minden üzletág terén. Azonban továbbra sem tiszta számukra, hogy ez hogyan valósítható meg.

Az IDC előrejelzése szerint 2020-ra a digitális információ mennyisége 30-szorosára növekszik, de az információt kezelő globális IT-szakemberek száma várhatóan csak 1,4%-al növekszik². Szintén az IDC előrejelzése szerint egy szervezet, amely 1000 képzett dolgozót alkalmaz, évente 6 millió dollárt veszít akkor, amikor az alkalmazottak az idejüket az adatok felkutatására, létrehozására és újraformázására fordítják³.

Üzleti adatok kezelése

A fókuszcsoportok felmérték a leghatékonyabb módokat, amelyekkel az üzleti információk a vállalat számára értékes tulajdonná alakíthatók. A Managed Document Services platform előnyeinek fokozottabb kihasználása mellett a dokumentumkezelés központosításának szükségessége szerepel. A felmérések eredményeként a Ricoh öt irányelvet hozott létre, amelyek az informatikai döntéshozók számára hivatottak támogatást nyújtani a minden üzleti részleget felölelő információáramlás kezelésében.

 
A Ricoh öt irányelve az informatikai döntéshozók számára

  1. A információtechnológiai döntéshozatal során az embereket helyezze előtérbe és elemezze a végfelhasználói magatartást.

  2. A befektetések védelmét és növelését szem előtt tartva, hatékonyan kezelje a változási folyamatokat.

  3. A dokumentumfeldolgozási folyamat optimalizálásra összpontosítva a beruházásokból a legjobb eredményeket hozza ki és ismerje a a pénzügyi vezérigazgató által használt szaknyelvet.

  4. Olyan beszállítókkal dolgozzon, akik folyamatos támogatást nyújtanak és nem csak a „kiszállítás és távozás" elvét alkalmazzák - hozzon létre valódi együttműködő kapcsolatokat kereskedőkkel, olyan üzleti kapcsolatokat, amelyek az üzleti tevékenység hosszú távú céljait helyezik előtérbe.

  5. Alkalmazza a gyakorlatban legjobb technológiát - az alkalmazott technológiának stabilnak és biztonságosnak kell lennie, az innovatív lépéseket az ügyfélnek kell irányítania.

 

További információkért, töltse le a termékismertetőket (Angol):

Managing Documents for Success in the New Business Information Paradigm

Managed Print and Document Services for Controlling Today's and Tomorrow’s Information Costs

Contact us: mds@ricoh-europe.com

Lábjegyzet:

  1. A fent említett fókuszcsoportok több mint 250 - kilenc európai piacon tevékenykedő - informatikai döntéshozóból álltak és azokat a kihívásokat vitatták meg, amelyekkel az informatikai döntéshozóknak napjainkban szembe kell nézniük a növekvő mennyiségű információanyag kezelése során az üzleti életben. Az európai piacok a következők voltak: Ausztria, Belgium, Franciaország, Németország, Olazország, Hollandia, Spanyolország, Svájc és Nagy-Britannia/Írország. A felmérés 2010. októberében zajlott.

  2. The Digital Universe Decade – Are You Ready? 2010. Május. Az IDC iView szponzora az EMC.

  3. Forrás - IDC: Hidden Costs of Information: A Progress Report, IDC#217936, 2009.  

Oldal tetejére

További segítségre van szüksége?
Lépjen kapcsolatba a Ricoh-val a kapcsolatfelvétel a Ricoh-val űrlap segítségével.

Oldal tetejére