Az MPS és ami mögötte van

Az információ kezelése a nyomatok kezelése helyett.

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

A költségek ellenőrzése és csökkentése az üzleti szférában napjainkban fontosabb, mint valaha. Ha egy cég úgy készíti el stratégiáját, hogy azokkal növelhesse bevételeit vagy javíthassa üzleti folyamatait, nem integrálhatja a dokumentumkezelési költségeket. 

A menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS) megközelítését alkalmazó vállalatok, melyek részletes dokumentum-kimeneti stratégiát is alkalmaznak, jelentős előnyökre tehetnek szert:

  • Csökkenthetik a dokumentumokkal kapcsolatos kiadásaikat

  • Ellenőrizhetik a költségeket

  • Javíthatják a munkaerő hatékonyságát

  • Megszüntethetik vagy jelentősen csökkenthetik a hulladék képződését

  • Folyamatosan tökéletesíthetik a cég működését a dokumentum-életciklusok alkalmazásával

  • Zöldebb vállalati polgárokká válhatnak

A Ricoh menedzselt nyomtatási szolgáltatásai messze túlmutatnak a nyomtatáson.
A végfelhasználókra összpontosítva és az alkalmazottakra kiterjedő változáskezelés révén hosszú távú javulás érhető el a dokumentum-feldolgozás és a cég hatékonysága terén.

Tanácsadóink és projektmenedzsereink helyi és távoli szolgáltatások használatával megismerhetik, mire van szüksége cégének. Egyedi igényei kiértékelésekor mindig figyelembe vesszük a folyamatos sikeresség legkritikusabb feltételét - az alkalmazottakat.

Így teljes dokumentumkörnyezete kezelését segíteni tudjuk, minek előnyeit egyetlen kapcsolattartási ponton át élvezheti. Vállalatunk mérete és pozíciója lehetővé teszi, hogy akár helyi vagy globális megoldások alkalmazásával is segítsük cége növekedését, melyek az elosztott nyomtatási szolgáltatásoktól a központi reprográfiai részlegig terjedhetnek. Olyan előnyöket élvezhet, mint korábban soha, és gyorsabban érheti el céljait.

Oldal tetejére

További segítségre van szüksége?
Lépjen kapcsolatba a Ricoh-val a kapcsolatfelvétel a Ricoh-val űrlap segítségével.

Oldal tetejére