Emberek, technológia és folyamatok

A siker három alapköve.

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

A vállalati dokumentumok, az azokban található információ és érték kezelésének javításához nemcsak az információ eléréséhez és szétosztásához használt technológiát kell alaposan megvizsgálni, de a kezelés módját meghatározó folyamatokat és azt is, hogyan hozzák létre és használják fel az alkalmazottak az információt. 

Megközelítésünk az embereket, a folyamatokat és a technológiát is áttekinti egy-egy szervezeten belül, és mindegyik összetevőt optimalizálja.

Emberek

A dokumentum-feldolgozási folyamatok javításának vagy módosításának elsődleges akadályát általában az alkalmazottak új szoftverekkel, hardverekkel vagy új munkamódszerekkel szembeni ellenállása jelenti. A Ricoh igyekszik jobban megérteni, hogyan dolgoznak az alkalmazottak, hogy támogatni tudja a dokumentumkezelés hatékonyságának javítását.

Folyamatok

Nemcsak a kimenetet nézzük meg: megvizsgáljuk a teljes dokumentumkezelési folyamatot, a beviteltől a feldolgozáson át a kimenetig: hogyan érkeznek az információk a vállalathoz, hogyan haladnak végig azon és hogyan férhetnek hozzá az alkalmazottak, ha szükségük van rá? A dokumentum-feldolgozási folyamat újratervezése, valamint a bevitel, a rögzítés, az elosztás és a munkafolyamatok javítása révén biztosítjuk, hogy a munkaerő a szükséges információhoz a szükséges időben férhessen hozzá.

Technológia

Áttekintjük a szervezet információkezeléshez kapcsolódó technológiáit: a hardvereket, a szoftvereket és a rendszereket. A ágazatban kidolgozott legjobb gyakorlat és a Ricoh tapasztalata alapján olyan technológiát alkotunk, amely megfelel a cég igényeinek.

Oldal tetejére

További segítségre van szüksége?
Lépjen kapcsolatba a Ricoh-val a kapcsolatfelvétel a Ricoh-val űrlap segítségével.

Oldal tetejére